Νικς-Νάγκετς 99-113: «Άλωσαν» τη Νέα Υόρκη με σούπερ Γιόκιτς (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Νικς-Νάγκετς 99-113: «Άλωσαν» τη Νέα Υόρκη με σούπερ Γιόκιτς (vid)

bet365

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, οι Ντρένβερ Νάγκετς «άλωσαν» το «Madison Square Garden» κερδίζοντας τους Νικς με 113-99.

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ άφησε... πίσω την ήττα στο Ορλάντο και βοήθησε τους Νάγκετς να επιστρέψουν στις νίκες όσον αφορά την... περιοδεία τους στην Ανατολή!

Μέχρι στιγμής μετρούν 2-1 νίκες μετά και το εύκολο -όπως αποδείχθηκε- πέρασμα από τη Νέα Υόρκη κόντρα στους Νικς, ενώ ακολουθεί το ταξίδι στο Σικάγο για το παιχνίδι με τους Μπουλς. Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν εκείνος που πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη έχοντας 32 πόντους (οι 15 εκ των οποίων στην 3η περίοδο) με 11/12 δίποντα (!) 3/7 τρίποντα, 1/1 βολή, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ζέκε Νάτζι ήταν η... έκπληξη των Νάγκετς καθώς πρόσθεσε άλλους 21 πόντους με 5/9 τρίποντα και 8 ριμπάουντ, ενώ τον... δικό τους οβολό πρόσφεραν οι Μπάρτον (13π.) και Γκριν (11). Στον αντίποδα αυτή ήταν η 3η σερί ήττα των Νιου Γιορκ Νικς (11-12) οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Τέξας για το ματς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Τζούλιους Ραντλ πέτυχε 24 πόντους, έχοντας επίσης 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ είχε και τις βοήθειες των Φουρνιέ (15π.) και Μπάρετ (13π.)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα