Ράπτορς - Μπακς 97-93: Χάθηκε το σερί χωρίς Αντετοκούνμπο (vid)

Ράπτορς - Μπακς 97-93: Χάθηκε το σερί χωρίς Αντετοκούνμπο (vid)

bet365

Το σερί των 8 νικών των Μπακς (14-9) μηδενίστηκε στον Καναδά από τους Ράπτορς (10-13), οι οποίοι επικράτησαν με 97-93. Δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση.

Τα κακά μαντάτα ήρθαν πριν από το τζάμπολ. Οι Μιλγουόκι Μπακς θα έπρεπε να αγωνιστούν δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηρό του, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και δεν αγωνίστηκε.

Ο Μπρουκ Λοπεζ είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από την αρχή της σεζόν και θα υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ το νέο απόκτημα, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί σε back2back αναμετρήσεις. Και κάπως έτσι, απέμεινε μόνο ο Μπόμπι Πόρτις για να «καθαρίσει» για όλους τους ψηλούς.

Μέσα σε όλα αυτά, οι πρωταθλητές σούταραν μόλις με 37.6% (32/85 εντός παιδιάς) και με εξαίρεση των Κρις Μίντλετον (22π.) δεν διέθεταν αξιόλογη λύση στο σκοράρισμα.

Όχι πως οι Ράπτορς (νίκησαν για πρώτη φορά μετά από τρεις σερί ήττες) ήταν τόσο καλύτεροι - σούταραν με 42% - αλλά έβαλαν τα κρίσιμα καλάθια, ενώ «επικράτησαν» των Μπακς κοντά στη ρακέτα (36-26 οι πόντοι).

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Φρεντ ΒανΦλιτ με 29 πόντους, ανάμεσά τους 4 κρίσιμες βολές στα τελευταία 20 δεύτερα του αγώνα. Ο Πασκάλ Σιάκαμ πρόσθεσε 20 πόντους και ο Σκότι Μπαρνς 13.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 10 λεπτά, πήρε 2 ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και μία τάπα, ενώ ο Γιώργος Καλαϊτζακης έμεινε εκτός. Χρόνο συμμετοχής πήρε ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι με 8 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 22:40.

Τα δωδεκάλεπτα: 26-23, 48-40, 73-68, 97-93

Raptors - Bucks

Raptors - Bucks

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα