Μάικλ Τζόρνταν: Απέρριψε πρόταση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για μια δίωρη εμφάνιση

Μάικλ Τζόρνταν: Απέρριψε πρόταση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για μια δίωρη εμφάνιση

Μάικλ Τζόρνταν: Απέρριψε πρόταση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για μια δίωρη εμφάνιση

bet365

Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Μάικλ Τζόρνταν, ο θρύλος του ΝΒΑ είχε απορρίψει πριν μερικά χρόνια μια πρόταση 100 εκατ. δολαρίων για μια δίωρη εμφάνιση!

«Του έφερα πριν από τρία χρόνια μια πρόταση 100 εκατ. δολαρίων. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν, ήταν μια δίωρη εμφάνιση ούτως ώστε να ανακοινώσουμε το deal. Και την απέρριψε», αποκάλυψε ο ατζέντης του, Ντέιβιντ Φολκ, μιλώντας στο WFAN, προσθέτοντας πως «δεν είχε δεχθεί επίσης μια πρόταση 7 εκατ. δολαρίων για να παίξει γκολφ για μια ημέρα στις Φιλιππίνες»!

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου event των 100 εκατομμυρίων δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα και το συμπέρασμα είναι πως ο "His Airness" είναι επιλεκτικός στις κινήσεις του και δεν θα έκανε τα πάντα για τα χρήματα!

Ο Τζόρνταν είναι εδώ και χρόνια δισεκατομμυριούχος και πέρα από τεράστιος παίκτης έχει αποδείξει, μετά την αθλητική του ζωή, πως πρόκειται και για έναν εξαιρετικό κι επιτυχημένο επιχειρηματία. Δεν ξέρουμε γιατί δεν απάντησε θετικά, αλλά θα είχε τους λόγους του...

Για την ιστορία, η περουσία του 6 φορές πρωταθλητή κι MVP του NBA, "Air Jordan", ανέρχεται στα 1.6 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα