Ντράζεν Πέτροβιτς: Έρχεται ταινία για τη ζωή του

Ντράζεν Πέτροβιτς: Έρχεται ταινία για τη ζωή του

Ντράζεν Πέτροβιτς: Έρχεται ταινία για τη ζωή του

bet365

Η ζωή του Ντράζεν Πέτροβιτς θα φτάσει μέχρι τους κινηματογράφους. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2022 και η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2023.

Ο μύθος του είναι... χιλιοτραγουδισμένος. Για χάρη του Ντράζεν Πέτροβιτς έχουν βουρκώσει χιλιάδες μάτια. Η ζωή του κόπηκε απότομα σε έναν γερμανικό αυτοκινητόδρομο, τον Ιούνιο του 1993 στα 28 του χρόνια. Και από τότε, ο «Μότσαρτ» ζει σε χιλιάδες αναμνήσεις.

Πλέον, η ζωή του θα γίνει και ταινία. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κροάτης Ντανίλο Σερμπέντζιγια (η ταινία του «Τερεζα 37» είναι υποψήφια προς επιλογή για Όσκαρ στην κατηγορία ξενόγλωσσης ταινίας για το 2022), ενώ το σενάριο θα γράψει ο Ιβάν Τούρκοβιτς Κρνίγιακ.

Ο «πρόχειρος» τίτλος για την ταινία είναι «Η υπέρτατη δύναμη - Η ιστορία του Ντράζεν Πέτροβιτς», με τα γυρίσματα να ξεκινούν το 2022. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023, στη συμπλήρωση 30 ετών από τον θάνατο του θρυλικού Κροάτη.

«Αυτή δεν θα είναι μία ακόμη ταινία για τον αθλητισμό, αλλά ένα δράμα που καταπιάνεται με το φαινόμενο του Πέτροβιτς, το μαχητικό πνεύμα του, την ιδιοφυία του και τον χαρακτήρα του που ήταν μεγαλύτερος από τη ζωή», είπε ο σκηνοθέτης. Και πρόσθεσε: «Η ταινία θα επικεντρωθεί στην προσωπική του ζωή, μακριά από τα γήπεδα και θα εξετάσει τις προκλήσεις και τις ανασφάλειες του να είναι ένας μοναδικός αθλητής».

Η επιλογή των ηθοποιών είναι σε εξέλιξη όπως και ανεύρεση περισσότερων επενδυτών για τη δημιουργία της ταινίας.

 

NBA Τελευταία Νέα