Μάβερικς-Καβαλίερς 96-114: Βόλτα από το Ντάλας οι Καβς, τραυματίστηκε ο Πορζίνγκις (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μάβερικς-Καβαλίερς 96-114: Βόλτα από το Ντάλας οι Καβς, τραυματίστηκε ο Πορζίνγκις (vid)

bet365

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαναν τη μεγάλη έκπληξη καθώς ήταν επιβλητικοί μέσα στο Ντάλας κερδίζοντας εύκολα τον «τριπλό» Λούκα Ντόντσιτς και την παρέα του με 114-96.

Δεν έφτανε η ήττα για τους Ντάλας Μάβερικς οι οποίοι «έπεσαν» το 10-9 με αποτέλεσμα να βρεθούν στην 5η θέση της Δύσης, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο με διάστρεμμα.

Αυτομάτως άνοιξε ακόμα περισσότερο ο δρόμος για το καλάθι των Μάβερικς, με τους Τζάρετ Άλεν και Λάουρι Μάρκανεν να στήνουν πραγματικό πάρτι στην ρακέτα των αντιπάλων τους. Ο Άλεν τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 28 πόντους με 12/17 δίποντα, 4/6 βολές και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Φινλανδός φόργουορντ πρόσθεσε άλλους 24 πόντους με 5/9 τρίποντα και 8 ριμπάουντ. Πολύ καλή και η απόδοση του Ντάριους Γκάρλαντ, ο οποίος είχε 19 πόντους και 9 τελικές πάσες.

Για τους Μάβερικς δεν... έφτασε το «triple double» του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος είχε 25 πόντους, 10 ασίστ και 10 ριμπάουντ. Ο Φίνεϊ Σμιθ πρόσθεσε με τη σειρά του 14 πόντους, ενώ 13 πόντους είχε ο Μάξι Κλέμπερ.

@Photo credits: Twitter: Cleveland Cavaliers

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα