Έντουαρντς: Ο... λύκος ωρίμασε και δαγκώνει φέτος (vid)

Έντουαρντς: Ο... λύκος ωρίμασε και δαγκώνει φέτος (vid)

Νίκος Καρφής
Έντουαρντς: Ο... λύκος ωρίμασε και δαγκώνει φέτος (vid)

bet365

Ο απολαυστικός Άντονι Έντουαρντς έχει ανέβει επίπεδο φέτος στη Μινεσότα και αφήνει υποσχέσεις πως μπορεί να γίνει superstar στο μέλλον.

Η περσινή σεζόν ήταν η πρώτη του Έντουαρντς στο ΝΒΑ. Ο εντυπωσιακός dunker μας συστήθηκε με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και μερικές φορές δεν μπορούσε να τιθασεύσει τον ενθουσιασμό του.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, ζώντας μια εκτόξευση σε όλες τις κατηγορίες και παίζοντας με μεγάλη αυτοπεποίθηση.Το Gazzetta γράφει για τη μεγάλη ελπίδα των Τίμπεργουλβς που στοχεύει να εξελιχθεί σε superstar.

Εκτόξευση σε όλες τις κατηγορίες

Ο Έντουαρντς ζει μια ονειρική σεζόν στη Μινεσότα σε ατομικό επίπεδο, βγαίνοντας μπροστά σε αρκετά ματς μαζί με τον Τάουνς και τον Ράσελ. Ο Άντονι ξέρει πολύ καλά πως το ταλέντο του και η ποιότητα του είναι για μεγάλα πράγματα. Δούλεψε σκληρά το καλοκαίρι, μελέτησε τα λάθη του, επικεντρώθηκε σε μειονεκτήματα του και φέτος παρουσιάζει μια βελτιωμένη εικόνα. Έχει γίνει καλύτερος σε όλα. Από τους 19.3 πόντους στους 24.4 φέτος. Από τα 4.7 ριμπάουντ στα 6 και από τις 2.9 ασίστ στις 3.3. Πέρυσι είχε 1.1 κλέψιμο μέσο όρο, φέτος το ζει και σε αυτό τον τομέα με 1.5 ανά ματς. Μικρή βελτίωση της τάξης του 0.9% και στο τρίποντο. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και σουτάρει με 34% πλέον.

Άνετα 20άρες και παραλίγο 50άρα

Μέχρι στιγμής ο ταλαντούχος περιφερειακός της Μινεσότα που συχνά πυκνά είναι στο TOP 10 για τα απίθανα καρφώματα του, έχει παίξει σε 12 ματς. Στα οκτώ από αυτά έχει πετύχει πάνω από 20 πόντους, παίζοντας κομβικό ρόλο στην εκτέλεση και στο επιθετικό κομμάτι των λύκων. Επίσης απέναντι στο Γκόλντεν Στέιτ έκανε το ματς της ζωής του με 48 πόντους, 7/13 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα. Mάλιστα έγινε ο πέμπτος νεότερος ever στο ΝΒΑ με 45+ πόντους σε ένα ματς. Απίθανος στα 20 χρόνια του δείχνει πως όλο το μέλλον του ανήκει.

To όνειρο του MVP και το... κράμα Κάρτερ-Ουέιντ

Έχει μεγάλα σχέδια για τον εαυτό του, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις του. Διαθέτει το απαραίτητο θράσος να φτάσει ψηλά, έχει το πακέτο, είναι ποιοτικός. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για το περσινό βραβείο του rookie που κατέληξε στον ΛαΜέλο Μπολ, απάντησε: «Δεν με ενοχλεί, χαίρομαι για τον ΛαΜέλο. Εγώ θα προσπαθήσω να γίνω ΜVP στο ΝΒΑ κάποια στιγμή. Δεν με νοιάζει το βραβείο του rookie της σεζόν».

Για τον Έντουαρντς μίλησε και ο παλιός NBAer και πατέρας του Κλέι Τόμπσον, Μάικαλ. Ο Έντουαρντς φημίζεται για την αθλητικότητα του, την ταχύτητα του, την εκρηκτικότητα του, την αθλητικότητα του. Και φυσικά τα καρφώματα του. Ο Μάικαλ ξεστόμισε την φοβερή ατάκα πως αν «ο Ντουέιν Ουέιντ είχε ένα μωρό με τον Βινς Κάρτερ, θα ήταν ο Άντονι Έντουαρντς». Θέλησε να δείξει πως τον βλέπει σαν έναν συνδυασμό αυτών των δύο θρύλων του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου.

@Photo credits: twitter/ timberwolves, Reggie LeFlore

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα