Τζαζ-Χοκς 110-98: Ο Μίτσελ έφερε και πάλι τα χαμόγελα στη Γιούτα (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Τζαζ-Χοκς 110-98: Ο Μίτσελ έφερε και πάλι τα χαμόγελα στη Γιούτα (vid)

bet365

Με τον Ντόνοβαν Μίτσελ σε εξαιρετική βραδιά η Γιούτα Τζαζ επικράτησε των Ατλάντα Χοκς με 110-98 και επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο σερί ήττες.

Η αλήθεια είναι ότι ο πήχης είναι αρκετά υψηλός στο Σολτ Λέικ Σίτι και αυτό φάνηκε από τα οκτώ πρώτα ματς καθώς η Τζαζ μετρούσε επτά νίκες.

Όμως το πέρασμά της από τη Φλόριντα χάλασε λίγο την καλή της εικόνα καθώς γνώρισε ισάριθμες ήττες από Μαϊάμι Χιτ και Ορλάντο Μάτζικ.

Έψαχνε το μεγάλο come back και το βρήκε στην αναμέτρηση με τους Ατλάντα Χοκς κερδίζοντας εντός έδρας με 110-98. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν εκείνος που ηγήθηκε της Γιούτα καθώς σε 32 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 27 πόντους με 6/9 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 ριμπάουντ και μόλις 1 λάθος.

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς τον συμπλήρωσε με 18 πόντους ενώ ακολούθησαν οι Κόνλεϊ (12π., 6ασ.), Ο' Νιλ (11π., 5ριμπ., 4ασ.), Κλάρκσον (16π.), Ουάιτσαϊντ (10π.)

Στον αντίποδα αυτή ήταν η 5η σερί ήττα για τους Ατλάντα Χοκς οι οποίοι βρέθηκαν στο 4-8 και στην 13η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Εκτός έμειναν οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Ντε'Άντρε Χάντερ, με τους Χουέρτερ και Γιανγκ να πετυχαίνουν από 28 και 27 πόντους αντίστοιχα.

@Photo credits: Twitter: Utah Jazz

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα