Το ΝΒΑ αρχίζει έρευνα για τον ιδιοκτήτη των Σανς για ρατσιστική συμπεριφορά

Το ΝΒΑ αρχίζει έρευνα για τον ιδιοκτήτη των Σανς για ρατσιστική συμπεριφορά

Newsroom
Το ΝΒΑ αρχίζει έρευνα για τον ιδιοκτήτη των Σανς για ρατσιστική συμπεριφορά

bet365

Ο ιδιοκτήτης των Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά και μισογυνισμό ενώ το ΝΒΑ θα αρχίσει έρευνα μετά από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ESPN που δημοσίευσε 70 συνεντεύξεις πρώην και νυν υπαλλήλων των «Ήλιων» που επιβεβαιώνουν τους παραπάνω ισχυρισμούς!

Οι εξελίξεις όσον αφορά τον ιδιοκτήτη των Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ είναι ραγδαίες. Σε σημείο που η λίγκα επιβεβαίωσε ότι αρχίζει έρευνα εναντίον του έπειτα από όσα ήρθαν στη δημοσιότητα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ESPN, στο οποίο 70 πρώην και νυν υπάλληλοι του οργανισμού περιγράφουν το τοξικό περιβάλλον εργασίας κατά τη διάρκεια της 17χρονης θητείας του Σάρβερ.

«Οι ισχυρισμοί που περιέχονται στο σημερινό άρθρο του ESPN είναι εξαιρετικά σοβαροί και δώσαμε εντολή στη δικηγορική εταιρεία Wachtell Lipton να αρχίσει ολοκληρωμένη έρευνα» ανέφερε με επίσημη δήλωσή του ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος επικοινωνίας του ΝΒΑ, Μάικ Μπας. Και πρόσθεσε: «Το ΝΒΑ και το WNBA δεσμεύονται να παρέχουν συνθήκες εργασίας με σεβασμό και χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους υπαλλήλους. Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, τα ευρήματά της θα αποτελέσουν τη βάση για οποιαδήποτε ενέργεια της λίγκας».

Προηγουμένως, πάντως ο Σάρβερ ανέφερε πως είναι στη διάθεση του ΝΒΑ που εξετάζει τις κατηγορίες εις βάρος του: «Στηρίζω πλήρως μια αμερόληπτη έρευνα του ΝΒΑ που μπορεί να "καθαρίσει" το όνομά μου και τη φήμη ενός οργανισμού για τον οποίο είμαι πολύ υπερήφανος». Ένας υπάλληλος των Σανς που κρατά την ανωνυμία του, ανέφερε στο ρεπορτάζ του ESPN: «Αν ο κομισάριος έλθει και ερευνήσει τι στο καλό γίνεται στους Σανς, θα τρομάξει»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα