Αντετοκούνμπο: «Φοβόμουν πως χάναμε για να επιλέξουμε στο Νο.1 του Draft»!

Αντετοκούνμπο: «Φοβόμουν πως χάναμε για να επιλέξουμε στο Νο.1 του Draft»!

bet365

Οι Μπακς επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τη νίκη επί των Πίστονς και ο MVP των πρωταθλητών, Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε με... γλαφυρό τρόπο το προηγούμενο αρνητικό σερί του Μιλγουόκι.

Οι Μπακς παρατάχθηκαν απέναντι στους Πίστονς γνωρίζοντας προηγουμένως τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες σε πέντε μέρες, χάνοντας διαδοχικά στο Fiserv Forum από τους Τίμπεργουλβς (108-113), τους Σπερς (93-102) και τους Τζαζ (95-107), πέφτοντας στο 3-4 στην κατάταξη.

Παρ' όλα αυτά, οι πρωταθλητές δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στους Πίστονς, τη χειρότερη ομάδα στην Ανατολή και έφτασαν στη νίκη, έχοντας ως MVP τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά μετά από το τέλος του αγώνα με το Ντιτρόιτ: «Δόξα τω Θεώ, κερδίσαμε ένα παιχνίδι! Ανησυχούσα! Φοβόμουν πως κάναμε tanking για να επιλέξουμε το Νο.1 του NBA Draft»!

Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε αρκετή ώρα στο «5», ελλείψει του Μπρουκ Λόπεζ ο οποίος απουσίασε εκ νέου μαζί με τους Τζρου Χόλιντεϊ, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο και Κρις Μίντλετον. «Σήμερα συνειδητοποίησα πως… σιχαίνομαι να παίζω σε αυτή τη θέση (σέντερ)! Ποτέ άλλοτε δεν εκτίμησα τον Μπρουκ όσο απόψε. Σε παρακαλώ, γύρνα πίσω σύντομα»!

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ανέφερε πως: «Θέλαμε πραγματικά τη νίκη απόψε. Προφανώς ο Γιάννης είχε τεράστια συμβολή, όμως είδαμε παράλληλα πολλούς άλλους παίκτες να βγαίνουν μπροστά».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα