Ντουράντ: «Κανείς δεν ελπίζει ότι θα έλθει να μας σώσει ο Ίρβινγκ» (vid)

Ντουράντ: «Κανείς δεν ελπίζει ότι θα έλθει να μας σώσει ο Ίρβινγκ» (vid)

Ντουράντ: «Κανείς δεν ελπίζει ότι θα έλθει να μας σώσει ο Ίρβινγκ» (vid)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ σχολίασε τη νέα ήττα των Νετς στη regular season και ξεκαθάρισε πως το Μπρούκλιν έχει ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει τους αγώνες του, έστω και χωρίς τον Καϊρί Ίρβινγκ.

Ο KD σημείωσε 38 πόντους απέναντι στους Χόρνετς, εντούτοις οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές για τους Νετς που ηττήθηκαν με 111-95 και έπεσαν στο 1-2 στην κατάταξη, την ώρα που οι αντιεμβολιαστές διαδήλωναν έξω από το Barclays Center, εκφράζοντας την στήριξή τους στον Καϊρί Ίρβινγκ!

Ο Uncle Drew παραμένει εκτός δράσης αφού μολονότι μπορεί να παίξει στους εκτός έδρας αγώνες των Νετς, προτιμήθηκε να μείνει εκτός ομάδας μέχρι να εμβολιαστεί και να γίνει πλήρως διαθέσιμος.

«Δεν θα πω ποτέ πως δεν έχουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε... Δεν θα το ακούσετε ποτέ από εμένα αυτό... Σίγουρα θέλουμε τον Καϊρί μαζί μας στο παρκέ. Είναι τεράστιο κομμάτι σε αυτή την προσπάθεια. Όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τώρα, επομένως πρέπει να βρούμε λύση. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν πρόκειται να χάσει την αυτοπεποίθησή του. Κανείς δεν ελπίζει πως ο Καϊρί θα έλθει να μας σώσει. Όχι... Πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να παίξουμε με ό,τι έχουμε. Όλοι εδώ έχουν αυτοπεποίθηση» ξεκαθάρισε ο Ντουράντ μετά από την ήττα από τους Χόρνετς.

 

NBA Τελευταία Νέα