Καϊρί Ίρβινγκ: Νιώθει καλά όταν είναι... άβολα

Καϊρί Ίρβινγκ: Νιώθει καλά όταν είναι... άβολα

Καϊρί Ίρβινγκ: Νιώθει καλά όταν είναι... άβολα

bet365

Ο Καϊρί Ίρβινγκ λατρεύει να βρίσκεται σε μία άβολη κατάσταση. Και η απόφασή του να μην εμβολιαστεί, είναι ακριβώς αντίθετη από τις αγαθοεργίες που κάνει κατά καιρούς.

O Καϊρί Ίρβινγκ θέλει να αισθάνεται άβολα. Η απόφασή του να χάσει ακόμα και μία ολόκληρη σεζόν, παρά να εμβολιαστεί, μπορεί να μοιάζει εγωιστική. Αλλά δεν είναι.

Ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς έχει βρεθεί ξανά σε παρόμοιες καταστάσεις. Αυτές λατρεύει.

Ίσως γιατί τον βγάζουν από την «φούσκα» της ασφάλειας και της προστασίας. Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι φωνή των ανθρώπων που υποχρεώθηκαν να εμβολιαστούν για να κρατήσουν την θέση εργασίας τους.

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Σύμφωνοι, ο Καϊρί είναι και αυτός εργαζόμενος. Με διαφορετικούς όρους. Και σε διαφορετικές καταστάσεις.

Τέτοιες που του επιτρέπουν να αποφασίζει για τον εαυτό του. Και ας του κοστίσουν, τουλάχιστον, μία σεζόν στο ΝΒΑ.

Το φασκόμηλο και η... επίπεδη γη!

Η άρνηση του να μην εμβολιαστεί δεν είναι η πρώτη φορά που τον φέρνει εκτεθειμένο στο κοινό.

Το είχε κάνει όταν υποστήριζε ότι η γη είναι επίπεδη. Όταν έκαιγε φασκόμηλο στην έδρα των Μπόστον Σέλτικς. Όταν ασπάστηκε τον ισλαμισμό. Όταν θέλησε να πείσει τους συναδέλφους του να μποϋκοτάρουν την ιδέα της «φούσκας» στο Ορλάντο.

Σας το είπαμε και παραπάνω, του αρέσει να μην ακολουθεί την πεπατημένη των αθλητών, «βούλωσε το και κάνε ντρίμπλες». Το κάνει, ωστόσο, με τον δικό του τρόπο.

Η συζήτηση έχει επικεντρωθεί στην επιμονή του να μην εμβολιαστεί. Η οποία επηρεάζει το ΝΒΑ, τους Μπρούκλιν Νετς, τον ίδιο.

Άλλοι αθλητές που δεν ήθελαν (για διάφορους λόγους) να μην εμβολιαστούν, υποχρεώθηκαν να το κάνουν.

Ο Καϊρί δεν έχει αλλάξει μυαλά.

Κάποιοι τον κατηγορούν ότι με το πείσμα του αντί να δίνει φωνή σε όσους αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν, πράττει ακριβώς το αντίθετο. Τους εγκαταλείπει.

Στο μυαλό του Ντόναλντ Τραμπ!

O Ίρβινγκ υποστηρίζει και έχει δίκιο πως το σώμα είναι δικό του, άρα και η απόφαση. Και ζήτησε να μην δαιμονοποιήσουν την άποψή του.

Μόνο που αυτή διαθέτει μπόλικες... τρύπες. «Παπαγαλίζει» όσα υποστηρίζουν οι αντιεμβολιαστές, λογικά κι παράλογα επιχειρήματα.

Σε αυτό το γκρουπ ανήκουν άνθρωποι όπως ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ίρβινγκ θυσίασε περισσότερα από τον Κόλιν Κάπερνικ.

Τον αθλητή που... διέγραψε το NFL, επειδή θέλησε να διαμαρτυρηθεί γονατίζοντας κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ.

Μία καριέρα για μία ιδέα.

Την ίδια στιγμή ο γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ, καλεί τους Χιούστον Ρόκετς να προχωρήσουν στην ανταλλαγή του Ίρβινγκ.

Ο φιλάνθρωπος Καϊρί

Η ζωή του πρωταθλητή με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2016, είναι γεμάτη από φιλανθρωπίες. Για κάθε... επίπεδη γη, υπάρχει το 1.5 εκατομμύριο δολάρια που πρόσφερε στη μισθοδοσία των αθλητριών του WNBA, όταν η λίγκα τους σφάλισε λόγω του κορονοϊού.

Για κάθε περίεργη ιδέα του, υπάρχει ένας αγωγός νερού που δημιουργήθηκε στο Πακιστάν.

Είναι δεδομένο ότι ο Καϊρί είναι καλύτερος απ' αυτό που δείχνει τον τελευταίο καιρό. Όπως είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή χρειάζεται και μία άλλη... θυσία, πέρα από την καταβολή χρημάτων.

Η άρνηση του να εμβολιαστεί τον τοποθετεί στη ζώνη που θέλει: σε μία άβολη κατάσταση.

Όμως είναι δεδομένο πως η απόφαση του αποτελεί μία... σφαλιάρα στο πρόσωπο των μεροκαματιάρηδων που επίσης δεν ήθελαν, αλλά έπρεπε να εμβολιαστούν.

 

NBA Τελευταία Νέα