Άνταμ Σίλβερ για Ίρβινγκ: «Δεν είναι θέμα της Λίγκας ο εμβολιασμός του»

Άνταμ Σίλβερ για Ίρβινγκ: «Δεν είναι θέμα της Λίγκας ο εμβολιασμός του»

Άνταμ Σίλβερ για Ίρβινγκ: «Δεν είναι θέμα της Λίγκας ο εμβολιασμός του»

bet365

Ο Άνταμ Σίλβερ θέλησε να αποστασιοποιηθεί από το ζήτημα του εμβολιασμού του Ίρβινγκ, επισημαίνοντας πως δεν αποτελεί πλέον θέμα της Λίγκας.

Ο κομισάριος του NBA παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν και μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα ήταν καλό για το ίδιο το άθλημα να εμβολιαστούν όλοι οι παίκτες.

Ωστόσο, επέλεξε να μην τοποθετηθεί συγκεκριμένα για την κατάσταση των Μπρούκλιν Νετς και του Καϊρί Ίρβινγκ που παραμένει ανεμβολίαστος και ουσιαστικά θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας εξαιτίας των περιορισμών.

«Αυτό πλέον είναι ζήτημα του Ίρβινγκ και της Νέας Υόρκης» είπε αρχικά ο Σίλβερ, για να προσθέσει: «Δεν είναι θέμα της Λίγκας, αλλά νομίζων ότι θα ήταν καλύτερο για όλους αν κάθε παίκτης ήταν εμβολιασμένος».

Στη συνέχεια, μάλιστα, δήλωσε την ελπίδα του για τη θετική εξέλιξη του ζητήματος: «Γνωρίζω ότι υπάρχουν παίκτες σε ορισμένες αγορές που θα προτιμούσαν οι τοπικές κυβερνήσεις τους να περάσουν διατάγματα που απαιτούν να εμβολιαστούν όλοι οι οπαδοί που βρίσκονται στα στάδια μαζί τους. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Θέλω να πω, ειλικρινά ελπίζω ότι ο Καϊρί - παρά τα έντονα συναισθήματα που εκφράζει για τον εμβολιασμό - τελικά θα αποφασίσει να εμβολιαστεί. Θα ήθελα πολύ να τον δω να παίζει μπάσκετ αυτή τη σεζόν και θα ήθελα πολύ να δω τους Μπρούκλιν Νετς να έχουν διαθέσιμο το πλήρες ρόστερ τους στο παρκέ».

Δείτε εδώ τον οδηγό του Gazzetta για το NBA

 

NBA Τελευταία Νέα