Αντετοκούνμπο: Άλλαξε το jump shot του (vids)

Αντετοκούνμπο: Άλλαξε το jump shot του (vids)

Αντετοκούνμπο: Άλλαξε το jump shot του (vids)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άλλαξε το σουτ του. Έγινε πιο γρήγορο, περισσότερο αποφασιστικό. Και το σημαντικότερο, περισσότερο αξιόπιστο.

Οι αγώνες της preseason δεν προσφέρονται για πολλά συμπεράσματα. Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν έχουν... σταυρώσει ούτε μία νίκη, οι Σακραμέντο Κινγκς σαρώνουν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρέθηκε στο Νο28 των 75 κορυφαίων όλων των εποχών του περιοδικού Slam, απέκτησε νέο jump shot!

Κανένα νέο συμπέρασμα, είπαμε; Και όμως. Ο Giannis, όπως κάθε καλοκαίρι, δούλεψε (και) στο σουτ του. Αυτό που θα γεφυρώσει το χάσμα από το «ασταμάτητος» στο «διαστημικός».

Αυτό δεν αναφέρουν τόσο χρόνια ειδικοί του ΝΒΑ και παλιοί παίκτες; Ο Αντετοκούνμπο, στα ματς της preseason που αγωνίστηκε έχει εμφανίσει το «νέο» jump shot του. Η απελευθέρωση της μπάλας είναι πιο γρήγορη, το τέντωμα του χεριού είναι τέλειο, η λειτουργία των ποδιών του, όπως και η ροή των κινήσεών του.

Στα ματς που αγωνίστηκε στην preseason, ο Giannis δείχνει να συνεχίζει από εκεί που έμεινε στους NBA Finals. Πλέον, όταν ο αντίπαλος του δίνει επιδεικτικά το χώρο, δεν σπαταλάει τον χρόνο του με ντρίπλες. Αλλά εκτελεί!

Αν το σουτ του έχει αλλάξει, μένει να του δούμε και στα ματς της regular season.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα