Αντετοκούνμπο: Το Slam τον έβαλε στο Νο28 στους 75 κορυφαίους όλων των εποχών

Αντετοκούνμπο: Το Slam τον έβαλε στο Νο28 στους 75 κορυφαίους όλων των εποχών

Αντετοκούνμπο: Το Slam τον έβαλε στο Νο28 στους 75 κορυφαίους όλων των εποχών

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να... εισβάλλει στη λίστα των 75 κορυφαίων όλων των εποχών στο ΝΒΑ, σύμφωνα με το περιοδικό Slam.

Ένα παιδί από τα Σεπόλια, στη λίστα των κορυφαίων όλων των εποχών στο ΝΒΑ; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί μέρος της λίστας του περιοδικού Slam για τους 75 κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών!

Το Slam αποφάσισε να βγάλει τη δική του λίστα, ενώ το ΝΒΑ πρόκειται να κυκλοφορήσει την... επίσημη έκδοσή της σε τρεις δόσεις: Στις 19, 20, 21 Οκτωβρίου. Εκεί θα μάθουμε αν ο Giannis θα βρίσκεται και σε εκείνη την ελίτ απαρίθμιση, ενώ όλοι περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι στο Νο1.

Πάμε πίσω στο Slam. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο πρωταθλητής με τους Μιλγουόκι Μπακς και δύο φορές MVP έφτασε στο Νο28! Απ' τα λίγα που... διέρρευσε το περιοδικό, στο Νο25 βρίσκεται ο Άλεν Άιβερσον, στο Νο14 ο Στεφ Κάρι, στο Νο7 ο Σακίλ Ο' Νιλ, ενώ έκανε γνωστό και τον κορυφαίο όλων των εποχών!

Ποιος είναι αυτός; Αν μαντέψατε Μάικλ Τζόρνταν, τότε το κάνατε σωστά. Ο Air είναι η κορυφαία επιλογή, αλλά έχει μεγάλη σημασία να γίνει γνωστή και η πρώτη δεκάδα των κορυφαίων μπασκετμπολιστών.

Οι 50 κορυφαίοι του 1996

To NBA έχει ανακοινώσει μία σχετική λίστα άλλη μία φορά. Ήταν το μακρινό 1996, στις 29 Οκτωβρίου, όταν ο τότε κομισάριος Ντέιβιντ Στερν δημοσιοποιούσε τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα σε βετεράνους αθλητές.

Ανάμεσα στους 50 κορυφαίους ήταν οι Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Νέιτ Άρτσιμπαλντ, Λάρι Μπερντ, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Τζούλιους Έρβινγκ, Τζορτζ Γκέρβιν, Μάτζικ Τζόνσον, Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν, Μπιλ Ράσελ, Αϊζάια Τόμας, Τζέρι Ουέστ και Τζέιμς Ουόρθι.

 

NBA Τελευταία Νέα