Ο Κώστας Κουφός θέλει να παίξει ξανά στο ΝΒΑ: «Ακόμη παλεύω, ακόμη είμαι νέος και υγιής»

Ο Κώστας Κουφός θέλει να παίξει ξανά στο ΝΒΑ: «Ακόμη παλεύω, ακόμη είμαι νέος και υγιής»

bet365

Ο Κώστας Κουφός ψάχνει ακόμη μια ευκαιρία στο ΝΒΑ. Και το... φωνάζει! Δηλώνει έτοιμος, νέος και υγιής και περιμένει.

O Κώστας Κουφός δεν εγκαταλείπει το ΝΒΑ. Παλεύει με... νύχια και με δόντια να μην τον εγκαταλείψει το ίδιο το ΝΒΑ. Η τελευταία σεζόν που αγωνίστηκε στη λίγκα ήταν το 2018-2019.

Από τότε μέτρησε δύο αποτυχημένα περάσματα απ' την EuroLeague, στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στον Ολυμπιακό. Παραμένει free agent και αναζητεί τον δρόμο της επιστροφής στο ΝΒΑ. Μιλώντας στην εκπομπή Inside Buzz, ο Κουφός έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Όταν ήρθα στο ΝΒΑ, ήμουν σουτέρ τριών πόντων και σκόρερ. Τότε έγινε ένας αμυντικός ψηλός με έφεση στα ριμπάουντ. Έχω το σουτ στο ρεπερτόριό μου. Έχω ξεκινήσει πενταδάτος σε πολλά παιχνίδια, έχω παίξει στα playoffs, έχω πετύχει πολλά double double. Ακόμη παλεύω, ακόμη είμαι νέος και υγιής», ήταν τα λόγια του.

Ο 32χρονος σέντερ έχει αγωνιστεί για 11 σεζόν στο ΝΒΑ (σε Γιούτα, Μινεσότα, Ντένβερ, Μέμφις, Σακραμέντο), μετρώντας 686 συμμετοχές, με 5.7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ.

Εδώ και καιρό, στον λογαριασμό του στο twitter, δεν έχει σταματήσει να ποστάρει στιγμές από τις προπονήσεις του. Μία μορφή καλέσματος σε κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα.

@Photo credits: INTIME
 

NBA Τελευταία Νέα