Σίμονς: Το... μισό ΝΒΑ συζητάει με τους Σίξερς για ανταλλαγή

Σίμονς: Το... μισό ΝΒΑ συζητάει με τους Σίξερς για ανταλλαγή

bet365

Ο Μπεν Σίμονς παραμένει άφαντος. Επιμένει στην απόφασή του να ζητήσει ανταλλαγή. Και αρκετές ομάδες του ΝΒΑ συζητούν ακόμη με τους Σίξερς για το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν.

Ο Μπεν Σίμονς φαίνεται να απαίτησε να γίνει ανταλλαγή, μόλις τρεις ημέρες μετά τον αποκλεισμό των Φιλαντέλφια 76ερς από τους Ατλάντα Χοκς, στα playoffs της σεζόν 2020-2021.

Από τότε έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες. Σχεδόν αμέτρητα. Και ο Αυστραλός παραμένει αμετακίνητος. Όχι μόνο σε μία πιθανή ανταλλαγή. Αλλά και στην απόφασή του να μην εμφανιστεί στην προετοιμασία των Σίξερς. Και ας του έχει κοστίσει στην τσέπη του.

Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον έξι ομάδες συζητάνε ή έχουν συζητήσει με τη Φιλαντέλφια, χωρίς να βρουν τη λύση. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έχουν συνδεθεί από την πρώτη στιγμή με τον Αυστραλό γκαρντ.

Στην εξίσωση προστέθηκαν οι Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι, ωστόσο, δεν το συζητάνε καν να συμπεριλάβουν τον Πασκάλ Σιάκαμ στα ανταλλάγματα.

Στη λίστα των ενδιαφερόμενων βρίσκονται και οι Ιντιάνα Πέισερς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τη σοβαρότητα της προσέγγισής τους.

 

NBA Τελευταία Νέα