ΝΒΑ: Αλλαγές στους κανόνες του instant replay

Νίκος Καρφής
ΝΒΑ: Αλλαγές στους κανόνες του instant replay

bet365

Το συμβούλιο των ιδιοκτητών του ΝΒΑ ενέκρινε τις αλλαγές στους κανόνες για το instant replay.

H κορυφαία λίγκα του πλανήτη προσπαθεί να βελτιώσει την ροή και την εξέλιξη των παιχνιδιών, ειδικά στα τελευταία λεπτά τους. Για αυτό το λόγο το συμβούλιο των ιδιοκτητών έδωσε έγκριση για αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το instant replay.

Έτσι πλέον δεν υπάρχει το replay review για το αν η μπάλα πέρασε εκτός τελικής γραμμής στα δύο τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου και της παράτασης. Όμως το ΝΒΑ δίνει την ευκαιρία στους προπονητές για challenge στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ πριν δεν μπορούσαν να το πάρουν στα τελευταία δύο λεπτά των ματς.

Οι συγκεκριμένες αλλαγές θα εφαρμοστούν δοκιμαστικά για τη σεζόν 2021-22 και θα κριθεί αν θα συνεχιστούν να τηρούνται και τα επόμενα χρόνια στο ΝΒΑ.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED