Λίλαρντ: «Δεν περίμενα να πάρουμε και τον Κέβιν Ντουράντ»

Λίλαρντ: «Δεν περίμενα να πάρουμε και τον Κέβιν Ντουράντ»

Νίκος Καρφής
Λίλαρντ: «Δεν περίμενα να πάρουμε και τον Κέβιν Ντουράντ»

bet365

Ο Ντίμιαν Λίλαρντ μίλησε για τη νέα σεζόν των Μπλέιζερς και τόνισε πως ήθελε να δει βελτίωση στο ροστερ της ομάδας του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αποχώρηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ από το Πόρτλαντ μέσω ανταλλαγής. Όμως ο ηγέτης των Μπλέιζερς δεν έφυγε ούτε φέτος από την ομάδα, δείχνοντας για άλλη μια φορά την πίστη του και την αφοσίωση του στον οργανισμό που παίζει από τη στιγμή που μπήκε στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Ο Dame μίλησε για τις φιλοδοξίες της νέας σεζόν και ανέφερε πως μετά το τέλος του 2020-21, ήθελε να δει βελτίωση στο ρόστερ, ενώ πρόσθεσε πως έγιναν κάποια πράγματα που του άρεσαν.

«Νομίζω στο πέρασμα των χρόνων είχαμε πάντα μια ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί. Μετά την περασμένη σεζόν ήθελα να δω το ρόστερ μας να βελτιώνεται. Ήθελα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Είχαμε τις συζητήσεις μας όλο το καλοκαίρι για το πώς φαινόταν και πώς μπορούσαμε να κάνουμε βήματα σε αυτή την κατεύθυνση. Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί.

Έχουμε καθιερωθεί ως ομάδα και οργανισμός. Δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι για να πούμε απλώς "έκανα μια αλλαγή". Θέλαμε πραγματικά κάτι να μας κάνει καλύτερους, κάτι που θα μπορούσε να μας στείλει στο επίπεδο που προσπαθούμε να φτάσουμε. Έχουμε κάνει κάποια πράγματα που μου αρέσουν. Δεν περίμενα να πάμε εκεί έξω και να πάρουμε τον Κέβιν Ντουράντ από τη μία μέρα στην άλλη» ανέφερε ο κατά πολλούς καλύτερος clutch player στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή.

@Photo credits: twitter/ blazers
 

NBA Τελευταία Νέα