Mπουλς: Επιτέλους ξεκινούν μια σεζόν με φιλοδοξίες (pic)

Mπουλς: Επιτέλους ξεκινούν μια σεζόν με φιλοδοξίες (pic)

Νίκος Καρφής
Mπουλς: Επιτέλους ξεκινούν μια σεζόν με φιλοδοξίες (pic)

bet365

Οι Μπουλς έκαναν εντυπωσιακές κινήσεις το καλοκαίρι και θέλουν να επιστρέψουν στην... αφρόκρεμα του ΝΒΑ.

To Σικάγο είναι μια πολή που στα 90s τα... σάρωσε όλα στο ΝΒΑ, αφού ο τεράστιος Μάικλ Τζόρνταν παρέα με τον Σκότι Πίπεν δεν ήξεραν τι σημαίνει ήττα σε τελικούς. Πήγαν σε έξι τελικούς και έκαναν το φοβερό 6/6 δείχνοντας πως δεν υπάρχει ομάδα να τους αμφισβητήσει στα 90s. Έφτασαν σε 2 three-peat και έκαναν την πόλη να ζει και να πεθαίνει για εκείνη την ομάδα.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, αλλά η ομάδα δεν μπόρεσε ποτέ να ξαναβρεί τη χαμένη λάμψη της. Το προσπάθησε με τον Ντέρικ Ρόουζ, αλλά οι τραυματισμοί του δεν άφησαν την ομάδα να φτάσει εκεί που μπορούσε. Στη συνέχεια έγιναν... κομπάρσοι στη λίγκα μέχρι να έρθει το φετινό καλοκαίρι που οι κινήσεις δείχνουν πως κάτι αλλάζει στο Σικάγο,

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η media day των Μπουλς είχε λάμψη και αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Λόνζο Μπολ, Ζακ ΛαΒίν, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Νίκολα Βούτσεβιτς κατά κύριο λόγο, ενώ σημαντικές λύσεις υπάρχουν και στον πάγκο στην περιφέρεια με τους Άλεξ Καρούσο και Κόμπι Ουάιτ. Πολλά στηρίζουν και στον ταλαντούχο ψηλό Πάτρικ Ουίλιαμς.

@Photo credits: twitter/ bulls
 

NBA Τελευταία Νέα