Τίμπεργουλβς: Απολύθηκε ο πρόεδρος λόγω σχέσης με άλλο μέλος της ομάδας

Τίμπεργουλβς: Απολύθηκε ο πρόεδρος λόγω σχέσης με άλλο μέλος της ομάδας

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Τίμπεργουλβς: Απολύθηκε ο πρόεδρος λόγω σχέσης με άλλο μέλος της ομάδας

bet365

Η υπόθεση της απόλυσης του Χέρσον Ρόσας από τη θέση του προέδρου των Μινεσότα Τίμπεργουλβς διαθέτει μπόλικο παρασκήνιο. Και τη σχέση του με μία υπάλληλο της ομάδας.

Ο Χέρσον Ρόσας αναζητεί την επόμενη εργασία του. Μία κίνηση, την οποία ο σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Καρλ Άντονι Τάουνς δεν εγκρίνει. Αλλά είναι η πραγματικότητα. Και διαθέτει μπόλικο παρασκήνιο.

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς προχώρησαν στην απόλυσή του 43χρονου γεννημένου στην Μπογκοτά, μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, όχι μόνο για τις κάκιστες σχέσεις που είχε με τον αντικαταστάτη του, Σαχίν Γκούπτα (και πρώην πια αντιπρόεδρο της ομάδας), αλλά για την συναινετική ερωτική σχέση που είχε με μία υπάλληλο της ομάδας!

Σύμφωνα με το ESPN, οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας, Άλεξ Ροντρίγκες και Μαρκ Λόρι ανακάλυψαν για τη σχέση, όταν έκαναν την αξιολόγηση του προσωπικού. Και ενώ ήθελαν να.. χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Ρόσας, όχι για τις δύο κακές σεζόν, αλλά για τη σχέση του με τον Γκούπτα, βρήκαν ακόμα ένα πάτημα.

Η ομάδα δεν πιστεύει ότι η σχέση που είχε δημιουργήσει ο Ρόσας τον αποσπούσε από το έργο του, αλλά ήταν αποφασισμένη να ξεκινήσει εσωτερική έρευνα.

Αρκετές εταιρίες στις ΗΠΑ (αλλά και στην Ευρώπη) διαθέτουν κανονισμό, ο οποίος ουσιαστικά απαγορεύει τις σχέσεις ανάμεσα σε υπαλλήλους της ίδιας εταιρίας, για λόγους ομαλής λειτουργίας.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα