Ζάιον Ουίλιαμσον: «Εξαφανισμένος» σε συμπαίκτες και διοίκηση

Ζάιον Ουίλιαμσον: «Εξαφανισμένος» σε συμπαίκτες και διοίκηση

Ζάιον Ουίλιαμσον: «Εξαφανισμένος» σε συμπαίκτες και διοίκηση

bet365

Η σχέση του Ζάιον Ουίλιαμσον με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς έχει γίνει προβληματική. Με το Νο1 του Draft του 2019 να έχει ελάχιστες επαφές με τον πρόεδρο, Ντέιβιντ Γκρίφιν, ενώ δεν έχει ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στις προπονήσεις στο Νάσβιλ.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και αν κρίνουμε από τον όγκο του Ζάιον Ουίλιαμσον, αυτή θα είναι πελώρια! Σύμφωνα με Μέσα στη Νέα Ορλεάνη, η σχέση ανάμεσα στον Ουίλιαμσον και τους Πέλικανς έχουν ξεπεράσει το οριακό σημείο. Και λογίζονται ως προβληματικές.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει από την πρώτη σεζόν του Ζάιον στη Νέα Ορλεάνη. Και πλέον, το επόμενο «παιδί-θαύμα» του ΝΒΑ έχει ελάχιστη έως καθόλου επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας, Ντέιβιντ Γκρίφιν. Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στην επιθυμία της οικογένειάς του να αφήσει τη Νέα Ορλεάνη για άλλες πολιτείες.

Σκοπός του Γκρίφιν ήταν να δημιουργήσει μία «οικογένεια», όπου στο κέντρο της θα υπήρχε ο Ζάιον. Με τη φημολογία να αναφέρει ότι προσπάθησε να παίξει και κάποια τραγούδια στο πιάνο, για να καλοπιάσει τον Ουίλιαμσον.

Την ίδια στιγμή και ενώ απομένουν λίγες ημέρες για την επίσημη έναρξη των προπονήσεων στο ΝΒΑ, ο Ουίλιαμσον δεν έχει ακολουθήσει τους άλλους συμπαίκτες του, οι οποίοι κάνουν προετοιμασία στο Νάσβιλ.

Ο 21χρονος έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, με αυτό της σεζόν 2021-2022 να του δίνει 10.733.400 δολάρια και της επόμενης 13.534.817. Αμφότερες, πάντως, για την ανανέωσή τους είναι επιλογή της ομάδας.

Ο τραυματισμός που κρύφτηκε και ο... Κράουζ

Και σαν μη φτάνουν όλα αυτά, υπάρχει και ο τραυματισμός στο γόνατο του Ζάιον, στη «φούσκα» του Ορλάντο, ο οποίος έμεινε κρυφός ακόμη και από το τεχνικό επιτελείο, μετά από παρότρυνση των γονιών του Ουίλιαμσον!

Πλέον, ο Ντέιβιντ Γκρίφιν αποκαλείται διαφορετικά από κάποια μέλη των Πέλικανς. Το νέο... ονομά του είναι Γκριφ Κράουζ, με το επώνυμό να τον συνδέει με τον εμβληματικό GM των Σικάγο Μπουλς, Τζέρι Κράουζ. Και να χρησιμοποιείται φυσικά για όλα τα καμώματα που είχε κάνει εκείνο στους Μπουλς, και όσα καλείται να διαχειριστεί ο Γκρίφιν στους Πέλικανς.

 

NBA Τελευταία Νέα