Εμπίντ: «Αγαπώ να παίζω με τον Σίμονς, σταματήστε τα σενάρια»!

Εμπίντ: «Αγαπώ να παίζω με τον Σίμονς, σταματήστε τα σενάρια»!

Gazzetta team
Εμπίντ: «Αγαπώ να παίζω με τον Σίμονς, σταματήστε τα σενάρια»!

bet365

Ο Μπεν Σίμονς είναι... φευγάτος από τη Φιλαντέλφια και ο Τζοέλ Εμπίντ έσπευσε να διαψεύσει πως υπήρξε ρήξη με τον συμπαίκτη του, ξεκαθαρίζοντας πως του αρέσει να παίζει μαζί του στους Σίξερς.

Έπειτα από τη νέα αποτυχία στα φετινά playoffs, o Σίμονς τέθηκε σε διαθεσιμότητα για ανταλλαγή από τους Σίξερς και όπως ανέφερε το βράδυ της Τρίτης 31/8 το Philadelphia Inquirer, ο 25χρονος περιφερειακός ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως θέλει να φύγει.

Η περίπτωση του Σίμονς ήλθε το προηγούμενο διάστημα στο προσκήνιο για τους Τίμπεργουλβς, τους Κινγκς και τους Γουόριορς ενώ ο Τζοέλ Εμπίντ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία ρήξη μαζί του!

«Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το όνομά μου για να φτιάχνετε σενάρια! Αγαπώ να παίζω με τον Μπεν. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης. Η δουλειά έμεινε στη μέση και φταίμε όλοι. Ελπίζω να επιστρέψουν όλοι επειδή πιστεύω πως είμαστε αρκετά καλοί για να κερδίζουμε. Δεν έχω ξεχάσει πως πριν από δυο χρόνια, με αποδοκίμαζαν οι φανς της Φιλαντέλφια που ήθελαν να γίνω trade. Μου αρέσει η κριτική. Αγαπώ όταν μου λένε πως δεν μπορώ να κάνω κάτι!Με κάνει να δουλεύω πιο σκληρά για να αποδεικνύω σε όλους πως κάνουν λάθος».

 

NBA Τελευταία Νέα