ΝΒΑ: Η Ένωση παικτών αναμορφώνει το θρυλικό Ράκερ Παρκ στη Νέα Υόρκη (vids)

ΝΒΑ: Η Ένωση παικτών αναμορφώνει το θρυλικό Ράκερ Παρκ στη Νέα Υόρκη (vids)

bet365

Το Ράκερ Παρκ αποτελεί ένα από τα θρυλικά playground της Νέας Υόρκης. Γήπεδα που έχουν αναδείξει τεράστιες μορφές και τα έχουν επισκεφθεί θρύλοι του ΝΒΑ. Η Ένωση Παικτών ανακοίνωσε πως βάζει μπροστά το πλάνο για την αναμόρφωση της τοποθεσίας.

Το τσιμέντο του, το έχουν πατήσει θρυλικές μορφές. Ο Τζούλιους Έρβινγκ περνούσε εκεί τα καλοκαίρια του. Ο Καρίμ Αμπντουλ-Τζαμπάρ και ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν έχουν γράψει τα δικά τους χιλιόμετρα. Ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε μία και μοναδική εμφάνιση που έμεινε στην ιστορία. Και όταν το επισκέφθηκε ο Κέβιν Ντουράντ επικράτησε πανζουρλισμός!

Το θρυλικό Ράκερ Παρκ της Νέας Υόρκης θα αλλάξει πρόσωπο. Η Ένωση Παικτών του ΝΒΑ σε συνεργασία με την υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τα πάρκα της Νέας Υόρκης, πρόκειται να αναμορφώσει το γήπεδο.

Νέες μπασκέτες, καινούργια ταμπλό, αλλαγή στο τσιμεντένιο δάπεδο, μαζί με πάγκους και φυσικά ένα νέο πέρασμα με χρώμα. Ο άνθρωπος που έδωσε το όνομά του στο πάρκο και κατά συνέπεια στο γηπεδάκι ήταν ένας δάσκαλος, ο Χόλκομπ Ράκερ. Στα 1950 άρχισε να διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά να πραγματοποιήσουν το όνειρο της εισαγωγής σε ένα πανεπιστήμιο.

Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο.

 

NBA Τελευταία Νέα