Όταν ο Άρτεστ έριξε... άκυρο στον ΛεΜπρόν Τζέιμς (vid)

Όταν ο Άρτεστ έριξε... άκυρο στον ΛεΜπρόν Τζέιμς (vid)

bet365

Ο Μέτα Σάντιφορντ-Άρτεστ, γνωστός παλαιότερα κι ως Ρον Άρτεστ, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέρριψε την πρόσκληση του ΛεΜπρόν Τζέιμς να γίνει συμπαίκτης του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξη του στο Club Shay Shay, γιατί δεν είπε «ναι» στην πρόσκληση του ΛεΜπρόν Τζέιμς να πάει στο Κλίβελαντ και προτίμησε να παραμείνει αντ' αυτού στους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο 42χρονος εξήγησε αναλυτικά:

«Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με είχε προσκαλέσει μια φορά όταν ήταν στους Καβαλίερς. Θύμαμαι ότι ήμουν ενθουσιασμένος, επειδή με προσκάλεσε ο ΛεΜπρόν. Είμαι μεγάλος φαν, ειδικά μικρότερος, ήμουν πολύ μεγάλος φαν. Αλλά πριν από αυτό, δεν ήθελα να παίξω με τον Κόμπι, ούτε με τον Λεμπρόν, ούτε με τον ΜακΓκρέιντι. Ήθελα να αντιμετωπίζω αυτούς τους παίκτες. Επομένως όταν ο Λεμπρόν με προσκάλεσε στην ομάδα του, σκέφτηκα "δεν μπορώ να έρθω. Ξέρεις, για αρκετούς λόγους, δεν μπορώ να έρθω...". Αλλά όταν δεν με ήθελαν ομάδες, μετά από αυτό, δεν επικοινώνησα με τον ΛεΜπρόν. Είπα μετά όμως ότι "Έπρεπε να πάω επείδη δεν ξέρω αν θα βρω συμβόλαιο". Αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου να παίζω με όλους».

Ο Άρτεστ την καριέρα του στο ΝΒΑ πραγματοποίησε συνολικά 1.076 εμφανίσεις (13.2 πόντους μέσο όρο) και πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή τη σεζόν 2009-10.

 

NBA Τελευταία Νέα