Σίξερς: Ο Σίμονς δεν απαντάει στις κλήσεις του Εμπίντ!

Σίξερς: Ο Σίμονς δεν απαντάει στις κλήσεις του Εμπίντ!

Σίξερς: Ο Σίμονς δεν απαντάει στις κλήσεις του Εμπίντ!

bet365

Το γυαλί στις σχέσεις μεταξύ Σίξερς και Σίμονς έχει... ραγίσει εδώ και καιρό, με τον 25χρονο παίκτη να έχει σταματήσει τις επαφές με άπαντες στον οργανισμό, μεταξύ αυτών και με τον Τζοέλ Εμπίντ του οποίου δεν του σηκώνει τα τηλέφωνα!

«Ο Εμπίντ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αρκετές φορές από τότε που τελείωσε η σεζόν. Δεν απαντάει στις κλήσεις του Εμπίντ ο Σίμονς, ούτε τον καλεί πίσω.

Επίσης δεν έχει επαφές και με άλλους παίκτες της ομάδας, έχοντας ξεκαθαρίσει πως όλη η επικοινωνία από εδώ και στο εξής θα γίνεται μέσω του ατζέντη του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ρεπόρτερ Τζέισον Ντάμας, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο Σίμονς επιθυμεί ιδανικά να μετακομίσει σε κάποια ομάδα της Καλιφόρνια κι εμφανίζεται, πιο συγκεκριμένα, ανοικτός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο πολυδιάστατος γκαρντ-φόργουορντ κατέγραψε πέρσι 14.3 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 6.9 ασίστ ανά 32 λεπτά σε 58 αναμετρήσεις της Regular Season, όμως η εικόνα του στα playoffs δεν ήταν η επιθυμητή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα από τότε και μετά να ανοίξει... για τα καλά η συζήτηση για την αποχώρηση του από το ρόστερ των Σίξερς.

Θυμίζουμε πως ο Σίμονς βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από τη Φιλαντέλφεια, έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας. Έχει σταματήσει παράλληλα τις επαφές με άπαντες εντός της ομάδας, με το επίσημο διαζύγιο των δύο πλευρών να βρίσκεται πρακτικά προ των πυλών.

 

NBA Τελευταία Νέα