Άλεξ Αντετοκούνμπο: «Θα ήταν όνειρο αν έπαιρνα πρωτάθλημα και κάναμε το 4/4»! (vid)

Άλεξ Αντετοκούνμπο: «Θα ήταν όνειρο αν έπαιρνα πρωτάθλημα και κάναμε το 4/4»! (vid)

Άλεξ Αντετοκούνμπο: «Θα ήταν όνειρο αν έπαιρνα πρωτάθλημα και κάναμε το 4/4»! (vid)

bet365

Ο Άλεξ είναι πλέον ο μόνος από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο που δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, εξηγώντας πως θα ήταν όνειρο αν γινόταν το... 4/4 έπειτα από τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα!

Ο μικρότερος εκ των αδελφών Αντετοκούνμπο πήρε πέρσι χρόνο συμμετοχής στη β' ομάδα της Μούρθια, σημειώνοντας μια συμμετοχή στη Liga Endesa και πλέον είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μια θέση στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, συμμετέχοντας στο τελευταίο pre-draft workout με τους Πέισερς πριν από τη βραδιά του Draft (σ.σ. η Ιντιάνα επιλέγει στο 54 και το 60).

Εξάλλου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε σε ανύποπτο χρόνο πως «ο Άλεξ μπορεί να γίνει καλύτερος από εμένα! Έχει πάντα κίνητρο, το θέλει, αυτό τον κάνει ιδιαίτερο. Δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος». Ο 19χρονος Άλεξ μίλησε στο επίσημο κανάλι των Πέισερς στο YouTube μιλώντας για τη διαδικασία του workout, το παιχνίδι του, την επιτυχία των Γιάννη και Θανάση με τους Μπακς αλλά και την παρουσία του στην Ευρώπη:

«Νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά... Θέλω να δείξω τις ικανότητές μου, το τι μπορώ να κάνω, να αποδείξω το ταλέντο μου δίνοντας το 100%. Όσον αφορά το παιχνίδι μου, βγάζω ενέργεια, προσπαθώ να είμαι ηγέτης, να είμαι "vocal", μιλώντας στους συμπαίκτες μου. Θέλω να βελτιώσω όλες τις πτυχές του παιχνιδιού μου! Δεν υπάρχει κομμάτι στο παιχνίδι μου που να μην χρειάζεται βελτίωση... Πέρσι έπαιξα ως επαγγελματίας για πρώτη φορά στην Ευρώπη και ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω όσον αφορά τη βελτίωσή μου ως μπασκετμπολίστας. Ο Γιάννης, ο Θανάσης είναι ήδη στο ΝΒΑ, ο Κώστας έπαιξε εκεί και η επίδρασή τους είναι τεράστια. Οι συμβουλές τους, η πίεση που μου έβαζαν όταν ήμουν πιο νέος... Είναι απίστευτο αυτό που έγινε φέτος με τον Γιάννη, απλώς και μόνο ότι το έζησα δίπλα του, ότι βίωσα από κοντά αυτή την επιτυχία! Θα ήταν όνειρο αν έπαιρνα και εγώ το πρωτάθλημα και έτσι θα το είχαμε πετύχει και οι τέσσερις! Όμως θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να μείνω συγκεντρωμένος.

Θυμηθείτε τη συνέντευξη του Άλεξ Αντετοκούνμπο στο Gazzetta, όταν παραδέχθηκε πως «πάντα ήξερα ότι το επώνυμό μου δεν αρκεί»

 

NBA Τελευταία Νέα