«Κανένας δεν σε φτάνει Αντετοκούνμπο Γιάννη» (vid)

«Κανένας δεν σε φτάνει Αντετοκούνμπο Γιάννη» (vid)

bet365

Εμπνευσμένος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Πάνος Μπούσαλης έγραψε, συνέθεσε και ερμήνευσε ένα τραγούδι για τη ζωή και τα επιτεύγματα του Έλληνα σούπερ σταρ!

Το Gazzetta κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη μετάδοση του τραγουδιού, το οποίο φέρει τον τίτλο «κανένας δεν σε φτάνει» και φυσικά αναφέρεται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μάλιστα, ο ίδιος ο καλλιτέχνης ανέφερε στο youtube όπου «ανέβηκε» το τραγούδι ότι είναι «χαρισμένο με αγάπη στον υπέροχο Γιάννη, ως ελάχιστη ανταπόδοση στα όσα μας χαρίζει και μας μαθαίνει με τον αγώνα του».

Ο Πάνος Μπούσαλης έχει γράψει τους στίχους και έχει συνθέσει τη μουσική του τραγουδιού, ενώ το βίντεο επιμελήθηκε ο Τάκης Κούρος.

Απολαύστε το

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED