Antetokounbros: Τα πρώτα αδέρφια με back-to-back τίτλους στο ΝΒΑ! (pics & vid)

Νίκος Καρφής
Antetokounbros: Τα πρώτα αδέρφια με back-to-back τίτλους στο ΝΒΑ! (pics & vid)

bet365

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκαν πρωταθλητές του, έναν χρόνο μετά τον τίτλο του Κώστα με τους Λέικερς.

Οι Μπακς ζουν τις πιο όμορφες μέρες της ιστορίας τους, αφού ο τεράστιος Γιάννης Αντετοκούνμπο τους οδήγησε τους Μπακς στο πρωτάθλημα, στη Γη της Επαγγελίας, παίρνοντας το πρώτο δαχτυλίδι στο ΝΒΑ.

Ο Greek Freak έχει φτιάξει μια εκπληκτική συλλογή τίτλων στα 26 του με ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, οι οποίες αναμένεται να πολλαπλασιαστούν στο μέλλον, ενώ στόχο του είναι να αυξήσει και τα δαχτυλίδια του. Μαζί με τον Θανάση Αντετοκούνμπο έφτασαν στην κορυφή, αφήνοντας τους Σανς παραπομένους με άλλον έναν χαμένο τελικό στην ιστορία τους.

hjhj

Οι Αntetokounbros έχουν κάνει προσωπική υπόθεση το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, αφού πέρυσι οι Λέικερς του Κώστα Αντετοκούνμπο είχαν φτάσει στο πολυπόθητο τρόπαιο. Τα σάρωσαν όλα και πλέον βάζουν ψηλά τον πήχη για όποιον θέλουν να τους σπάσει το ρεκόρ στο μέλλον.

Με αυτό τον τρόπο τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έγιναν τα πρώτα αδέρφια που καταφέρνουν να πάρουν back- to - back πρωταθλήματα στην κορυφαία λίγκα του πλάνήτη. Κουμάντο κάνουν οι Αntetokounbros! Tέλος είναι η πρώτη τριάδα με αδέρφια που κατακτούν πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Υπόκλιση και θαυμασμός για όλα αυτά που κατάφεραν και τα όσα πέρασαν για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Eνωμένοι, μια γροθιά, πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον. Παράδειγμα προς μίμηση και ταπεινοί ότι και αν κατάφεραν, αξίες που πήραν από τον πατέρα τους, Τσαρλς που θα είναι περήφανος από εκεί ψηλά και την μητέρα τους, Βερόνικα.

 

NBA Τελευταία Νέα