Όταν ο Γιάννης υποσχόταν να “σκιστεί” για πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι! (gTV)

Όταν ο Γιάννης υποσχόταν να “σκιστεί” για πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι! (gTV)

Όταν ο Γιάννης υποσχόταν να “σκιστεί” για πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι! (gTV)

bet365

To Gazzetta ανασύρει από το αρχείο του το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που γύρισε στην Αμερική τον Δεκέμβριο του 2016, με θέμα την «πτήση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αστέρια! Τι είχε προβλέψει τότε ο Greek Freak και ποιοι είχαν μιλήσει για εκείνον.

Η πανδημία και ο τραυματισμός του 26χρονου Έλληνα MVP των τελικών του ΝΒΑ μπορεί να μας κράτησαν στην από 'δω πλευρά του Ατλαντικού, ωστόσο το Gazzetta ήταν η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα που εκμηδένισε την απόσταση Αθήνα-Μιλγουόκι και έδωσε το παρόν σε πολλές μεγάλες στιγμές του νέου «βασιλιά» του «μαγικού κόσμου».

Μία από τις πιο ξεχωριστές, όμως, ήταν το ταξίδι στο χιονισμένο στρατόπεδο των Μπακς, τον Δεκέμβριο του 2016, όπου ο υπογράφων και ο Βασίλης Τσίγκας πέρασαν μία εβδομάδα στο πλευρό του εκκολαπτόμενου superstar τότε και επέστρεψαν με ένα σπάνιο υλικό που συγκεντρώθηκε στο εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ διάρκειας σχεδόν 55 λεπτών, με τίτλο «#34: Η ιστορία της «πτήσης» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αστέρια».

Στην κάμερα του gTV, μιλούν για τον ηγέτη των Μπακς και μετέπειτα πρωταθλητή του ΝΒΑ και MVP των τελικών, μιλούν ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς και 5 φορές πρωταθλητής, Γκρεγκ Πόποβιτς, προπονητής των Μαϊάμι Χιτ και δύο φορές πρωταθλητής, Έρικ Σπόλστρα, o general manager που τον επέλεξε στο draft, Τζον Χάμοντ (νυν των Ορλάντο Μάτζικ), ο τότε προπονητής του και ο νυν των Ντάλας Μάβερικς, Τζέισον Κιντ!

Ο λογαριασμός συνεχίζεται με τον Μάνου Τζινόμπιλι, ο Τόνι Πάρκερ, ο Πάου Γκασόλ, ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο Έτορε Μεσίνα, ο Μάικ Μπατίστ, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, οι διάσημοι δημοσιογράφοι του ESPN, Μάικλ Ουίλμπον, Μπράιαν Ουίντχορστ και Κάσιντι Χούμπαρθ (αλλά και ο έκτακτος συνεργάτης μας, Τσαρλς Γκάρντνερ), πολλοί συμπαίκτες του και φυσικά ο ίδιος, υποσχόμενος να παλέψει για πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι, η μητέρα του Βερόνικα και ο αείμνηστος πατέρας του Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

Απολαύστε την εκπληκτική αυτή παραγωγή του Gazzetta, στο video που ακολουθεί:

 

NBA Τελευταία Νέα