Ρογκαβόπουλος: Απέσυρε τη συμμετοχή από το draft λόγω κορονοϊού

Ρογκαβόπουλος: Απέσυρε τη συμμετοχή από το draft λόγω κορονοϊού

bet365

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος απέσυρε τη συμμετοχή του από το draft, αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊού πριν το πρώτο workout.

Δεν θα βρίσκεται στο φετινό draft ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Ο ατζέντης του, Μάριος Ολύμπιος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και τόνισε πως ο διεθνής παίκτης αναγκάστηκε να αποσύρει την συμμετοχή του από το draft, αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για τη συμμετοχή στο draft: «Δυστυχώς είναι σημεία των καιρών. Όλοι πρέπει να το ακούμε και να το κάνουμε, ότι πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Ο Νίκος νόσησε, βρέθηκε θετικός πριν το πρώτο workout και αυτό ανατρέπει τον σχεδιασμό μας και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει από τον Μάρτιο και μετά. Μας αναγκάζει να αποσυρθούμε από τον ντραφτ. Δεν μπορεί να συμμετέχει στα workout, όπου θα είχε έναν καλό αριθμό να συμμετέχει. Δυστυχώς, όμως, πρέπει να αποσυρθεί. Θα πάει ο Νίκος στο draft, γιατί έχει και την επόμενη χρονιά δικαίωμα. Έχουμε επικοινωνία μαζί του, γιατί υπάρχει μία διαδικασία για να επιστρέψει στο σπίτι του, γιατί πρέπει να το ξεπεράσει για να γυρίσει στην Ελλάδα».

Για το πως είναι ψυχολογικά ο παίκτης: «Έχει τα συμπτώματα, αν και είναι εμβολιασμένος από τον Μάιο. Ευτυχώς, λένε οι γιατροί, που ήταν εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι που το περνάει εύκολα, ταλαιπωρείται με πυρετό και με διάφορα άλλα συμπτώματα. Οι συνεργάτες μας τον έχουν σε ασφαλές μέρος και έχει βοήθεια. Απλά έκανε μία υπερπροσπάθεια. Έφυγε από την ομάδα του και κατάφερε πολλά από τότε, ενώ δούλεψε πολύ. Ήταν σε τρομερή ψυχολογία και ήταν σε καλή σωματική κατάσταση. Δυστυχώς, ο κορωνοϊός δεν του επιτρέπει να κάνει το κάτι καλό στις ΗΠΑ. Ειδικά με την κλήση στην Εθνική και τον κόουτς Πιτίνο σίγουρα η ψυχολογία του ήταν στα ύψη, αλλά υπήρχε αυτή η ατυχία. Ήταν εκτός ομάδας και αγώνων, αλλά κλήθηκε στην Εθνική. Εάν δεν είχε γίνει αυτό, θα ήταν από νωρίς στο Σικάγο για το combine του draft. Ήρθε η κλήση της Εθνικής και άλλαξε ο σχεδιασμός και γι’ αυτό πήγε αργότερα στις ΗΠΑ».

Για το μέλλον του: «Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Με το καλό να γυρίσει και έχουμε να συζητήσουμε τι θα κάνει, σε Ελλάδα ή Ευρώπη. Υπάρχουν περιπτώσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και την στην Ελλάδα. Σίγουρα μας ενδιαφέρει και η Ευρώπη και η Ελλάδα και θα δούμε το καλύτερο. Θα δούμε την προσέγγιση των ανθρώπων που θέλουν τον Νικόλα».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED