Αντετοκούνμπο: Μεγάλη πιθανότητα να παίξει αν πάμε σε Game 7! (pic)

Αντετοκούνμπο: Μεγάλη πιθανότητα να παίξει αν πάμε σε Game 7! (pic)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: Μεγάλη πιθανότητα να παίξει αν πάμε σε Game 7! (pic)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καλές πιθανότητες να σφίξει τα δόντια και να παίξει αν η σειρά με τους Χοκς πάει σε Game 7.

Μπακς κοντράρονται απόψε στην Ατλάντα με τους Χοκς (03:30, live Gazzetta, Cosmote Sport 4) και θέλουν να τελειώσουν τη σειρά, σε ένα ματς που πολύ δύσκολα θα παίξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που δηλώθηκε ως αμφίβολος, αλλά όπως πληροφορηθήκατε πρώτοι στο Gazzetta οι γιατροί του είπαν για ένα μήνα απουσίας, διάστημα που είναι αδύνατο να τηρηθεί, αφού ο Greek Freak είναι θηρίο στο... κλουβί.

Σύμφωνα τώρα με τον Chris Haynes (ένας από τους πιο έγκυρους δημοσιογράφους σε θέματα ΝΒΑ), ο σταρ των Μπακς μπορεί να είναι διαθέσιμος αν η σειρά πάει σε Game 7 και τονίζεται πως θα του δοθεί το... πράσινο φως να παίξει.

Ο Γιάννης τραυματίστηκε (υπερέκταση γονάτου) στο Game 4 και απέφυγε τα χειρότερα όπως έδειξαν οι εξετάσεις, αφού δεν πειράχτηκαν οι σύνδεσμοί του.

Μιλάμε για τα σημαντικότερα ματς στην σύγχρονη ιστορία των Μπακς αυτά που ακολουθούν και όλος ο κόσμος περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Έλληνα σταρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα