Ο Τζορτζ είχε να χάσει 5 βολές 8 χρόνια και απέτυχε στις πιο κρίσιμες! (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Ο Τζορτζ είχε να χάσει 5 βολές 8 χρόνια και απέτυχε στις πιο κρίσιμες! (pic & vid)

bet365

Ο Πολ Τζορτζ «λύγισε» πάλι στα δύσκολα και έχασε δύο εξαιρετικά κρίσιμες βολές κόντρα στους Σανς.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον Πολ Τζορτζ. Δεν μπορεί να μείνει δυνατός στα δύσκολα και να βγάλει από την δύσκολη θέση την ομάδα του.

Με τον Καουάι Λέοναρντ εκτός, είχε το δύσκολο έργο να οδηγήσει τους Κλίπερς στους Τελικούς κόντρα στους Σανς. Εκεί οι Κλίπερς έφτασαν μια ανάσα από την νίκη, αλλά ο Τζορτζ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην πρόκληση. Με 8 δευτερόλεπτα να μένουν στο ρολόι και την ομάδα του μπροστά, πήγε στην γραμμή για να εκτελέσει δύο ελεύθερες βολές.

Εκεί τις έχασε και τις δύο απογοητεύοντας και πάλι όσους πιστεύουν σε εκείνον. Στο Game 2 έχασε 5 ελεύθερες βολές και τόσες έχει να χάσει 8 σεζόν πριν, που είναι και αρνητικό ρεκόρ στην καριέρα του. Το θέμα μοιάζει να είναι ψυχολογικό, με τον PG3 να μην μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Για ακόμα μια φορά η κριτική που δέχεται είναι πολύ σκληρή, με το βάρος στους ώμους του να γίνεται τεράστιο.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta, το μοναδικό αθλητικό site της χώρας που ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED