Νοβίτσκι: Ειδικός σύμβουλος στους Ντάλας Μάβερικς! (pic)

Γιώργος Κούβαρης
Νοβίτσκι: Ειδικός σύμβουλος στους Ντάλας Μάβερικς! (pic)

bet365

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι επιστρέφει στον οργανισμό των Ντάλας Μάβερικς καθώς αναλαμβάνει χρέη ειδικού συμβούλου μέσα στην ομάδα!

Μετά από 21 σερί σεζόν ως παίκτης των Ντάλας Μάβερικς, ο μεγάλος Ντιρκ Νοβίτσκι επιστρέφει στην ομάδα από... διαφορετικό πόστο.

Όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι Μαβς, ο Γερμανός σούπερ σταρ θα έχει τον ρόλο του ειδικού συμβούλου μέσα στην ομάδα για την πρόσληψη προπονητή και προέδρου!

«Ο Μαρκ Κούμπαν μου πρότεινε αυτόν τον ρόλο και είναι χαρά μου να βρεθώ δίπλα στους Μαβς μου. Ο Ντόνι Νέλσον και ο Ρικ Καρλάιλ ήταν προσωπικού μου μέντορες και έπαιξαν ρόλο στην καριέρα μου και στην επιτυχία του οργανισμού. Θα μου λείψουν. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νοβίτσκι.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED