ΛεΜπρον: «Θα αφοσιωθώ στο Space Jam 2 και όχι στους Ολυμπιακούς!» (pic)

Αντωνία Σπανού
ΛεΜπρον: «Θα αφοσιωθώ στο Space Jam 2 και όχι στους Ολυμπιακούς!» (pic)

bet365

Ο ΛεΜπρον δεν έχει καμία όρεξη να βρεθεί στους Ολυμπιακούς και δήλωσε πως θα αφοσιωθεί στο Space Jam 2.

Το αναπάντεχο τέλος της σεζόν για τους Λέικερς και τον ΛεΜπρον, δεν έχει... κάτσει καλά στον «Βασιλιά». Οι αντιδράσεις του δείχνουν ότι έχει ένταση και πιθανότατα ψάχνει τρόπο να διαχειριστεί την αποτυχία. Είναι η πρώτη φορά που αποκλείεται από πρώτο γύρο playoffs, ενώ δείχνει να μην έχει την καλύτερη διάθεση, αφού αποχώρησε δίχως να χαιρετήσει κάποιον.

Στις δηλώσεις του μετά ρωτήθηκε για το αν θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιας και ολοκλήρωσε και νωρίς την σεζόν του και εκείνος απάντησε. «Προτεραιότητα σε αυτή την off season είναι το Space Jam 2 και όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

Προφανώς και ο ΛεΜπρον χρειάζεται λίγο χρόνο να ηρεμήσει και τότε ίσως έχει μια διαφορετική άποψη, για την συνέχεια του καλοκαιριού του.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED