Καουάι Λέοναρντ: Όταν ευστόχησε στο buzzer beater της ζωής του ανοίγοντας το δρόμο για το δαχτυλίδι των Ράπτορς! (vids)

Καουάι Λέοναρντ: Όταν ευστόχησε στο buzzer beater της ζωής του ανοίγοντας το δρόμο για το δαχτυλίδι των Ράπτορς! (vids)

bet365

Πριν από ακριβώς τρία χρόνια ο Καουάι Λέοναρντ ευστοχούσε στο τρίποντο που έμελλε στη συνέχεια να αποτελέσει το «εχέγγυο» για την κατάκτηση του τίτλου από τους Τορόντο Ράπτορς το 2019.

Κυριακή 12 Μαΐου 2019: «Scotiabank Arena» στο Τορόντο.

Ήταν το Game 7 μεταξύ των Ράπτορς και των Σίξερς για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας. Το σκορ στο 90-90 και 4 δευτερόλεπτα για το τέλος του αγώνα.

Κατοχή οι γηπεδούχοι Ράπτορς. Ο Μαρκ Γκασόλ στην επαναφορά. Η μπάλα στα χέρια του Λέοναρντ. 3... ο Σίμονς τον κυνηγάει, 2... ο Εμπίντ έρχεται στην βοήθεια, 1... τον εγκλωβίζει στην γωνία, αλλά ο σταρ των Ράπτορς επιχειρεί ένα πολύ δύσκολο σουτ πέφτοντας.

Η μπάλα αναπηδάει τέσσερις φορές στην στεφάνη και στη συνέχεια καταλήγει στο καλάθι των Σίξερς! Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά buzzer beater στα playoffs του ΝΒΑ δια χειρός Καουάι Λέοναρντ.

Με αυτό το καλάθι, η ομάδα του Τορόντο είχε πάρει το «χρυσό» εισιτήριο για τους τελικούς Ανατολής όπου απέκλεισαν τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ στους τελικούς έζησαν την μεγαλύτερη στιγμή κατακτώντας το πρώτο τους πρωτάθλημα κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Δείτε το φοβερό buzzer beater του Λέοναρντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα