Ποτζέκο: «Ευχαριστημένοι με την κλήρωση, ο Μπανκέρο μπορεί να... χωρέσει παντού»

Ποτζέκο: «Ευχαριστημένοι με την κλήρωση, ο Μπανκέρο μπορεί να... χωρέσει παντού»

Ποτζέκο: «Ευχαριστημένοι με την κλήρωση, ο Μπανκέρο μπορεί να... χωρέσει παντού»
Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης για την Ιταλία στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο δίνοντας θετικό πρόσημο. Όσα είπε για Μπανκέρο...

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/04) έγιναν γνωστοί οι όμιλοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 μέσω της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε και η Ιταλία είναι στο Group A με Φιλιππίνες, Δομινικανή Δημοκρατία και Ανγκόλα.

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο μίλησε για την συνθήκη που διαμορφώθηκε γύρω από την ομάδα του έχοντας θετική στάση για τους αντιπάλους που θα βρει στο δρόμο της η Ιταλία τονίζοντας ωστόσο πως δεν πρέπει ουδείς να υποτιμήσει τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αποτελέσει ακόμη ένα βήμα στην ανάπτυξή μας, τόσο ως ομάδα όσο και για αυτή τη γενιά των Ιταλών παικτών. Θα είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε τον ενθουσιασμό να μεγαλώνει γύρω από την Εθνική μας ομάδα, όπως συνέβη μέχρι τώρα με πολλά παιχνίδια όπου σημειώθηκε sold out.

Είμαστε ευχαριστημένοι με την κλήρωση αλλά και για τα logistics, καθώς θα μείνουμε στη Μανίλα για όλο το τουρνουά. Δε θέλουμε να υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας. Οι Φιλιππίνες είναι η οικοδέσποινα, η Δομινικανή Δημοκρατία απέκλεισε την Αργεντινή, τη δευτεραθλήτρια στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παρακολουθήσαμε την κλήρωση όλοι μαζί, εγώ και οι συνεργάτες μου μέσω τηλεφωνικής κλήσης και μου αρέσει το πώς αισθάνονται όλοι για τη συμμετοχή τους σε αυτό το εγχείρημα. Ο δρόμος για τη Μανίλα ξεκίνησε...».

Μάλιστα, στάθηκε και στην περίπτωση του Πάολο Μπανκέρο που όπως ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που κέρδισε το Rookie of the Year, τώρα η επιλογή του είναι πιο δύσκολη. Ο Μπανκέρο είναι ένας εξαιρετικά σοβαρός παίκτης, ο οποίος δεν επικεντρώνεται μόνο στον εαυτό του. Ο τρόπος παιχνιδιού του και οι γνώσεις του είναι τέτοιου επιπέδου που μπορεί να χωρέσει παντού. Ονειρευόμαστε ότι θα ενταχθεί στην ομάδα για το προπονητικό καμπ, αλλά ξέρουμε ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και θα μας δώσει μια απάντηση, εν καιρώ».