Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: H FIBA ερευνά τον καυγά ανάμεσα στις παίκτριες του Μάλι

Newsroom
Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: H FIBA ερευνά τον καυγά ανάμεσα στις παίκτριες του Μάλι
Το περιστατικό ανάμεσα στις συμπαίκτριες του Μάλι δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της FIBA που ερευνούν τα δεδομένα για να προχωρήσουν σε τυχόν κυρώσεις.

Μάλι και Σερβία τέθηκαν αντιμέτωπες για το Παγκοσμίο Κυπέλλο Γυναικών της Αυστραλίας και ένα περιστατικό μετά τη λήξη του ματς σημάδεψε την ημέρα...

Η συνέντευξη που παραχωρούσε στη μεικτή ζώνη η MVP του παιχνιδιού, Κάντζο, διακόπηκε από όταν η κάμερα μεταφέρθηκε πιο πίσω, εκεί όπου δύο συμπαίκτριες από το Μάλι είχαν πιαστεί στα χέρια σε άγριο καυγά ενώ οι υπόλοιπες προσπαθούσαν να τις χωρίσουν.

Η FIBA πήρε θέση για το συμβάν τονίζοντας πως έχει κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο γύρω από το σκηνικό και αναμένεται να επανέλθει με νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει: «Η FIBA αναγνώρισε σήμερα ότι υπήρξε καυγάς μεταξύ παικτριών του Μάλι στη μεικτή ζώνη μετά τον αγώνα με την Σερβία. Ακολούθως του συμβάντος, η FIBA έχει ξεκινήσει έρευνα. Μόλις ολοκληρωθεί, η FIBA θα αποφασίσει για τυχόν εφαρμοστέα πειθαρχικά μέτρα».