Καρσίγιακα - Εφές 99-81: Συντριβή στη Σμύρνη

Γιώργος Κούβαρης
Καρσίγιακα - Εφές 99-81: Συντριβή στη Σμύρνη

bet365

Η Αναντολού Εφές γνώρισε βαριά ήττα στη Σμύρνη από την Καρσίγιακα με 99-81 πριν από την «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague.

Τραγικό πρόσωπο παρουσίασε η Αναντολού Εφές στο «Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu» της Σμύρνης, με την Καρσίγιακα να παίρνει την... άτυπη ρεβάνς για την απώλεια του τίτλου πριν από μερικούς μήνες στο ίδιο γήπεδο.

Ουσιαστικά το ματς είχε χαθεί για την ομάδα του Ερντέμ Τσαν από το πρώτο ημίχρονο, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 22 πόντους διαφοράς. Όσο και αν προσπάθησε να αντεπιτεθεί στην 3η περίοδο, δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή με αποτέλεσμα να παραδοθεί άνευ όρων στους γηπεδούχους.

Εκτός από αυτό το παιχνίδι είχαν μείνει οι Ντάριους Τόμπσον, Γουίλ Κλάιμπερν, Τίμπορ Πλάις, Νταν Οτούρου και Μάικ Ντάουμ. Ο Σέιν Λάρκιν είχε 17 πόντους και 9 ασίστ αλλά δεν ήταν αρκετοί για την Εφές, ενώ οι Γουίλις και Μπομπουά είχαν από 19 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Βιτόριο Μπράουν με 29 πόντους (7/10 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 3/3 βολές) ενώ οι Κάρεϊ Τζούνιορ και Έρικ ΜακΚόλουμ πρόσθεσαν από 26 και 18 πόντους αντίστοιχα. Με αυτήν την ήττα η Εφές δεν μπόρεσε να βρεθεί μόνη πρώτη στην βαθμολογία και πλέον απέκτησε συγκάτοικο την Φενέρμπαχτσε στο 15-3 ρεκόρ.

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 57-35, 75-61, 99-81

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα