Τουρκία: Ακυρώθηκε το Κύπελλο, χωρίς νικητή για την τρέχουσα σεζόν

Τουρκία: Ακυρώθηκε το Κύπελλο, χωρίς νικητή για την τρέχουσα σεζόν

bet365

Ο φονικός σεισμός που έγινε στην Τουρκία και τη Συρία, έφερε αρχικά την αναβολή των Final 4 των Κυπέλλων σε Άνδρες και Γυναίκες και τελικά τη ματαίωσή τους.

Κύπελλο... γιοκ για φέτος στην Τουρκία. Ο φονικός σεισμός της 9ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία με χιλιάδες θύματα έφερε (αναμενόμενο και) προσωρινό φρένο στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, της EuroLeague και του Κυπέλλου.

Η τουρκική ομοσπονδία όρισε τα δύο Final 4, στις 17 και 19 Φεβρουαρίου αυτό των Ανδρών και στις 9 και 11 Μαρτίου αυτό των Γυναικών. Ωστόσο, με νεότερη ενημέρωση οι θεσμοί δεν θα τελεστούν τη φετινή σεζόν.

Η απόφαση φαίνεται να είναι τελεσίδικη, μολονότι η ομοσπονδία είχε αφήσει ένα μικρό παράθυρο για τον εκ νέου ορισμού. Ωστόσο, δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες, με δεδομένο ότι οι διοργανώσεις μπαίνουν στην τελική τους ευθεία, ενώ και το Κύπελλο είχε σταματήσει στη φάση των «8 ».

Το Κύπελλο Ανδρών έχει μείνει στα προημιτελικά, με τα ζευγάρια να είναι τα εξής: Μπούρσασπορ - Φενέρ, Μπαχτσεσεχίρ - Εφές, Γαλατασαράι - Τουρκ Τέλεκομ και Καρσίγιακα - Νταρουσάφακα.

Το Κύπελλο είχε ακυρωθεί και το 2019 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

@Photo credits: EuroLeague
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα