Ανγκόλα: Τον ανακοίνωσε η Γαλατάσαραϊ (vid)

Ανγκόλα: Τον ανακοίνωσε η Γαλατάσαραϊ (vid)

bet365

Ο Μπράιαν Ανγκόλα αποχώρησε από την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατάσαραϊ του Ανδρέα Πιστιόλη που ανακοίνωσε επισήμως τη συμφωνία με τον Κολομβιανό περιφερειακό.

Ο Μπράιαν Ανγκόλα έκλεισε τον κύκλο του στην ΑΕΚ και μετακομίζει στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ, υπογράφοντας στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης που θα συμμετάσχει απευθείας στους ομίλους του Basketball Champions League, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ανδρέα Πιστιόλη.

Η περίπτωση του Ανγκόλα είχε έλθει στο προσκήνιο μεσούσης της σεζόν για τη Μακάμπι, ωστόσο ο Κολομβιανός γκαρντ-φόργουορντ έμεινε στην ΑΕΚ δίχως όμως να καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά την «Ένωση» καθώς ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα υγείας.

Πέρσι μέτρησε 13 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μ.ό. σε 13 συμμετοχές στην Basket League ενώ σε ό,τι αφορά το BCL, είχε 15.2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ.

@Photo credits: BCL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα