Ρίτας - Ζάλγκιρις 81-90: Πήρε το ντέρμπι με Φρανσίσκο-Ράιτ μετά την ήττα από Παναθηναϊκό
Πριν λίγες μέρες απώλεσε διαφορά 15 πόντων και τελικά έχασε από τον Παναθηναϊκό στη Euroleague. Ωστόσο η Ζάλγκιρις απάντησε εντός των τειχών. Η ομάδα του Μασιούλις επικράτησε με 90-79 και πήρε το ντέρμπι του πρωταθλήματος Λιθουανίας κόντρα στη Ρίτας.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Ράιτ με 15 πόντους, ενώ ο Φρανσίσκο μέτρησε 13 πόντους αλλά και 9 ασίστ. Ο Γουίλιαμς Γκος είχε 10 και ο Ουλάνοβας μέτρησε 10. Στον αντιποδα ο Χάρντινγκ έκανε ματσάρα με 25 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετό.
Στο 11-1 βρίσκεται στη βαθμολογία για την Ζάλγκιρις που είναι στην πρώτη θέση και δείχνει την ποιότητα της. Η Ρίτας έπεσε στο 9-4 και είναι μακριά πλέον από την κορυφή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
