Βίρτους Μπολόνια - Αρμάνι Μιλάνο 69-61: Αντέδρασε και μείωσε σε 2-1

Γιώργος Κούβαρης
Μείωσε η Βίρτους

bet365

Η Βίρτους Μπολόνια έβγαλε αντίδραση μετά τα δύο πρώτα ματς στο Μιλάνο και επικράτησε της Αρμάνι με 69-61 στον 3ο τελικό της σειράς μειώνοντας σε 2-1.

Η Βίρτους δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Τουλάχιστον θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Και αυτό ακριβώς έδειξε στο Game 3 των τελικών στην Ιταλία.

Αν και η Αρμάνι είχε το ψυχολογικό αβαντάζ μετά το 2-0, η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έβγαλε αντίδραση και μείωσε τη σειρά παραμένοντας στο κόλπο του τίτλου.

Ουσιαστικά στηρίχθηκε στην πολύ καλή της άμυνα στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν και δέχθηκε μόλις 25 πόντους στο σύνολο. Αυτό ήταν και το σημείο-κλειδί ώστε να πάρει διψήφια διαφορά στο σκορ και να ελέγξει το παιχνίδι έως και το τέλος.

Ο Ντάνιελ Χάκετ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 13 πόντους και 5 ριμπαόυντ, ενώ «γεμάτο» ματς έκανε ο Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 12 πόντους και 7 ασίστ. «Διψήφιοι» για τους νικητές ήταν επίσης οι Μίκι (10π.) και Μπελινέλι (10π.)

Για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο που είχε μόλις 10/37 τρίποντα και 27% ποσοστό ευστοχίας, ξεχώρισε μόνο ο Μπίλι Μπάρον με 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 34-29, 52-42, 69-61.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα