Copa Del Rey: Πιθανή... σύγκρουση Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στον ημιτελικό

Δημήτρης Οικονόμου
Copa Del Rey: Πιθανή... σύγκρουση Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στον ημιτελικό

bet365

Πιθανή... τιτανομαχία Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Copa Del Rey (16-19/02) έβγαλε η κληρωτίδα.

Ο τελικός του Final-8 για το Copa Del Rey δε χωράει Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Οι δύο αιώνιοι της Ισπανίας θα συναντηθούν στα ημιτελικά αν κερδίσουν τους προημιτελικούς τους, με βάση τα όσα έβγαλε η κληρωτίδα το μεσημέρι της Τρίτης.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου με την Ρεάλ να αντιμετωπίζει τη Βαλένθια και την Μπαρτσελόνα τη Μάλαγα. Οι νικητές των ζευγαριών θα συναντηθούν μεταξύ τους στα ημιτελικά του Σαββάτου (18/2). Στην άλλη πλευρά των προημιτελικών, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 17/2. η Τενερίφη αντιμετωπίζει την Γκραν Κανάρια και η Μπασκόνια την... γηπεδούχο Μπανταλόνα.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (19/2) με την ευκαιρία για κάποια έκπληξη, καθώς στις τελευταίες 13 φορές που διεξήχθη ο θεσμός, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχουν κατακτήσει όλους τους τίτλους. Τελευταία που έσπασε το δίπολο ήταν η Μπασκόνια (ως Ταού Κεράμικα) το μακρινό 2009. Κάτοχος του τίτλου είναι οι Καταλανοί μετά την περσινή επικράτησή της επί των Μαδριλένων με 64-59 στον τελικό της Γρανάδα.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα