Super Cup Ισπανίας: Η Βαλένθια της Χριστινάκη απέκλεισε την Αβενίδα της Φασούλα στα ημιτελικά

Super Cup Ισπανίας: Η Βαλένθια της Χριστινάκη απέκλεισε την Αβενίδα της Φασούλα στα ημιτελικά

bet365

Η Βαλένθια της... νεοφερμένης Ελεάνας Χριστινάκη πήρε το εισιτήριο για τα τελικά του Super Cup Ισπανίας με νίκη κόντρα στην Αβενίδα της Μαριέλλας Φασούλα με 83-71!

Στον ισπανικό... εμφύλιο στο Super Cup Γυναικών με ελληνικό ενδιαφέρον, η Βαλένθια της Ελεάνας Χριστινάκη έφτασε στην επικράτηση απέναντι στην Αβενίδα της Μαριέλλας Φασούλα και πέρασε στα τελικά, όπου θα διεκδικήσει και το τρόπαιο!

Μάλιστα, σε περίπτωση που πάρουν την πρωτιά, η Χριστινάκη θα... διπλασιάσει τις κατακτήσεις της στον συγκεκριμένο θεσμό για τη φετινή σεζόν, αφού μερικές ημέρες νωρίτερα σήκωσε το κύπελλο ως παίκτρια της Σκίο των Τζώρτζη Δικαιουλάκου και Πέτρου Πρέκα.

Στην αναμέτρηση η Βαλένθια ξεκίνησε καλύτερα παίρνοντας το προβάδισμα, ωστόσο το εντυπωσιακό 31-19 που έτρεξε η ομάδα της Φασούλα στη δεύτερη περίοδο την έφερε στο +7 στο ημίχρονο (36-43). Μία διαφορά που δεν κατάφερε να διατηρήσει μέχρι και το τέλος, όπου είδε τις αντίπαλες να παίρνουν τη νίκη και το εισιτήριο του τελικού με 83-71!

Η Χριστινάκη, που υπέγραψε πρόσφατα με τη Βαλένθια για ένα μήνα, αγωνίστηκε 6 λεπτά και σημείωσε μία ασίστ, ενώ η Φασούλα, που ανανέωσε το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τους Ισπανούς, ολοκλήρωσε το ματς με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 11 λεπτά συμμετοχής!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα