Λάσο: «Οι Ερτέλ και Τόμπκινς δεν ήταν ποτέ εκτός ομάδας»

Λάσο: «Οι Ερτέλ και Τόμπκινς δεν ήταν ποτέ εκτός ομάδας»

Λάσο: «Οι Ερτέλ και Τόμπκινς δεν ήταν ποτέ εκτός ομάδας»

bet365

Ο Πάμπλο Λάσο τα... γύρισε όσον αφορά τους Τομά Ερτέλ και Τρέι Τόμπκινς, εξηγώντας πως δεν είναι εκτός ομάδας, αλλά κάνουν μία συγκεκριμένη δουλειά μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μπρεογκάν, με 90-65, με τους... άφαντους εδώ και μερικές ημέρες Τομά Ερτέλ και Τρέι Τόμπκινς να βρίσκονται στον πάγκο με πολιτική περιβολή.

Ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο ρωτήθηκε σχετικά για τους δύο αθλητές της ομάδα της Μαδρίτης και ενώ τα playoffs της EuroLeague ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα, με τους Μαδριλένους να αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Λάσο: «Ο Ερτέλ και ο Τόμπκινς δεν προπονούνται με την ομάδα, η απόφασή μου είναι οριστική»!

«Ο Ερτέλ κι ο Τόμπκινς δεν ήταν ποτέ εκτός ομάδας. Κάνουν συγκεκριμένη δουλειά και δε σημαίνει κάτι το γεγονός πως ήρθαν στο παιχνίδι. Δουλεύουν εκτός ομάδας, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Θα δούμε όταν τους ενσωματώσουμε πίσω στην ομάδα αν θα παίξουνε ξανά ή όχι, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως δεν είναι εκτός ομάδας. Προπονούνται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και χαίρομαι που ήρθαν σήμερα κι υποστήριξαν τους συμπαίκτες τους», είπε ο Λάσο, αλλάζοντας όλα τα προηγούμενα δεδομένα.

@Photo credits: INTIME
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα