Ισπανία: Γείτονας παραπονέθηκε για φασαρία και έκλεισε το γήπεδο μιας ιστορικής ομάδας της Βαρκελώνης (pic)

Newsroom
Ισπανία: Γείτονας παραπονέθηκε για φασαρία και έκλεισε το γήπεδο μιας ιστορικής ομάδας της Βαρκελώνης (pic)

bet365

Μία απίθανη ιστορία, η οποία ξεκινάει από την καταγγελία ενός γείτονα και ολοκληρώνεται στην άρνησή του να συνεργαστεί, εμποδίζει μία ιστορική ομάδα της Βαρκελώνης, την Σαντ Ζοσέπ, να χρησιμοποιήσει την έδρα της.

Ένας ενοχλημένος γείτονας είναι ικανός να βάλει... φρένο στη σεζόν της ομάδας της Μπανταλόνα, Σαντ Ζοσέπ, με ιστορία 82 ετών και εκατοντάδες παιδιά στις ακαδημίες της.

Ο γείτονας, ο κύριος Παρεγιάδα, παραπονέθηκε για φασαρία, η καταγγελία του κατατέθηκε επίσημα και η ομάδα υποχρεώθηκε να κάνει βελτιωτικά έργα, ύψους 30.000 ευρώ! Η ηχομόνωση τοποθετήθηκε στην πλευρά των κερκίδων, αφού εκεί διαπιστώθηκε το πρόβλημα.

Ωστόσο, μερικά 24ώρα πριν από την έναρξη της σεζόν, το Σαντ Ζοσέπ (το οποίο κατέχει η Αρχιεπισκοπή της Βαρκελώνης) δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την έδρα της. Προκειμένου να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ελεγχθεί η ποιότητα των έργων. Να γίνει μέτρηση των ντεσιμπέλ και να διαπιστωθεί ότι ο ήχος δεν είναι πια πρόβλημα.

Μόνο που και εκεί ο γείτονας βάζει την... πινελιά του. Αρνείται να επιτρέψει την είσοδο των ελεγκτών στο σπίτι του, προκειμένου να τσεκάρουν τι συμβαίνει με τον ήχο!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ NEWS FEED