Βαλένθια: Ο Βαν Ρόσομ συνεχίζει για 9η σεζόν! (pic)

Βαλένθια: Ο Βαν Ρόσομ συνεχίζει για 9η σεζόν! (pic)

Βαλένθια: Ο Βαν Ρόσομ συνεχίζει για 9η σεζόν! (pic)

bet365

Βαλένθια και Σαμ Βαν Ρόσομ θα συνεχίσουν για έναν ακόμη χρόνο μαζί, καθώς η ισπανική ομάδα ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Ο Βέλγος γκαρντ θα βρεθεί για 9η συνεχόμενη χρονιά στη Βαλένθια, με την ισπανική ομάδα να ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 35χρονος Σαμ Βαν Ρόσομ βρίσκεται στη Βαλένθια από το 2013 και θα παραμείνει τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022! Συγκεκριμένα μετράει 76 ματς στην EuroLeague με 7,5 πόντους κατά μέσο όρο, 4,1 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ, ενώ σουτάρει με 54% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 86% στις βολές.

Αντίστοιχα έχει στο βιογραφικό του και άλλα 99 ματς στο EuroCup (σ.σ. έχοντας αγωνιστεί και με τη φανέλα της Οστάνδης) με 8,2 πόντους, 3,3 ασίστ και 2 ριμπάουντ, ενώ μετράει επίσης 56% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα και 80% στις βολές.

Όπως είναι γνωστό η Βαλένθια θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο EuroCup, επιστρέφοντας στην δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά τη σεζόν 2018-19.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα