Ουλμ: Υπέγραψε τον MVP του EuroBasket U20 κι έφτιαξε το νεότερο δίδυμο γκαρντ στην Bundesliga

Ουλμ: Υπέγραψε τον MVP του EuroBasket U20 κι έφτιαξε το νεότερο δίδυμο γκαρντ στην Bundesliga

bet365

Ο Χουάν Νούνιεθ αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό της Ουλμ που με τη σειρά της, έφτιαξε το νεότερο δίδυμο πόιντ γκαρντ στη Γερμανία.

Ο Χουάν Νούνιεθ διέπρεψε με την εθνική Ισπανίας στο πρόσφατο EuroBasket U20, εκεί όπου η «ρόχα» αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στον τελικό με τη Λιθουανία και ο 18χρονος γκαρντ αναδείχτηκε MVP της διοργάνωσης.

Ο ύψους 1μ.92 πόιντ γκαρντ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ουλμ που θα συμμετάσχει στο Group A του EuroCup 2022-23 μαζί με τις Μπανταλόνα, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Βενέτσια, Μπούρσασπορ, Λιετκαμπέλις, Μπουρζ, Μπρέσια, Κλουζ Ναπόκα και Προμετέϊ.

Σε 24 συμμετοχές στη Liga Endesa με τη Ρεάλ, ο Νούνιεθ μέτρησε πέρσι 1.1 πόντο, 0.8 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ ενώ σε ό,τι αφορά την Ουλμ, η γερμανική ομάδα διαθέτει πλέον το νεότερο δίδυμο πόιντ γκαρντ στην Bundesliga, βάζοντας τον 18χρονο Ισπανό στο πλευρό του 23χρονου Βραζιλιάνου Γιάγκο Ντος Σάντος.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα