Πάρι - Βιλερμπάν 82-79: «Γκέλα» στο Παρίσι και... απότομη προσγείωση

Πάρι - Βιλερμπάν 82-79: «Γκέλα» στο Παρίσι και... απότομη προσγείωση

Πάρι - Βιλερμπάν 82-79: «Γκέλα» στο Παρίσι και... απότομη προσγείωση

bet365

Απότομη προσγείωση για την Βιλερμπάν στο γαλλικό πρωτάθλημα, έπειτα από την ευρωπαϊκή νίκη επί της Ούνικς, με τη νεοφώτιστη Παρί να κάνει την έκπληξη, επικρατώντας με 82-79 των πρωταθλητών.

Την 2η ήττα της σε 7 ματς στο πρωτάθλημα της LNB υπέστη η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ, τη στιγμή που η Παρί πανηγύρισε την 2η νίκη της αντίστοιχα, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη.

Οι γηπεδούχοι ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και κατάφεραν στο φινάλε να διατηρήσουν το προβάδισμα τους, παρά την ύστατη προσπάθεια της Βιλερμπάν για ανατροπή.

Οι νικητές είχαν σε μεγάλη βραδιά τον πρώην παίκτη του Λαυρίου, Κάιλ Άλμαν, ο οποίος είχε 21 πόντους κι 8 ριμπάουντ. Καμαγκατέ και Μπεγκαρέν πρόσθεσαν 16 και 15 αντιστόιχως, υπογράφοντας το σπουδαίο ροζ φύλλο των νεοφώτιστων στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έπαιξε για 5:06' δίχως να καταφέρει να σκοράρει, ενώ ο φορμαρισμένος Έλι Οκόμπο ήταν ο κορυφαίος σκόρερ για τους ηττημένους με 21 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 41-40, 62-57, 82-79

Θυμίζουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα η Βιλερμπάν ταξιδεύει στο Βελιγράδι προκειμένου να κοντραριστεί με τον Ερυθρό Αστέρα (11/7) για την 9η αγωνιστική της EuroLeague.

@Photo credits: @LDLCASVEL Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα