Επίσημο: Αναβολή στο Παναθηναϊκός - Περιστέρι, κανονικά οι άλλοι προημιτελικοί και ο ένας ημιτελικός

Gazzetta team
Επίσημο: Αναβολή στο Παναθηναϊκός - Περιστέρι, κανονικά οι άλλοι προημιτελικοί και ο ένας ημιτελικός

bet365

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναβολή του προημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι. Κανονικά οι άλλοι τρεις προημιτελικοί και ο ημιτελικός που δεν εμπλέκει το ζευγάρι των «πράσινων».

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, όπως ήταν αναμενόμενο αναβλήθηκε, εξαιτίας των συνολικά επτά κρουσμάτων covid-19 που έχουν προκύψει στους «πράσινους» από το Σάββατο. Σύμφωνα με την ΕΟΚ, οι άλλοι τρεις προημιτελικοί (Κολοσσός - Προμηθέας στις 9/2 και Λαύριο - ΑΕΚ, Ηρακλής - ΠΑΟΚ στις 10/2) θα διεξαχθούν κανονικά.

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από το Σάββατο, μόλις προέκυψαν τα κρούσματα στον Παναθηναϊκό, για το σοβαρό ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί ο προημιτελικός των «πρασίνων».

Ενώ και ο ημιτελικός που αφορά τους νικητές των αγώνων Ηρακλής - ΠΑΟΚ και Κολοσσός - Προμηθέας θα γίνει κανονικά την Παρασκευή (14/2), αφού η αρχική πρόταση να διεξαχθούν μόνο οι προημιτελικοί διαφοροποιήθηκε. Αυτό σημαίνει πως την Κυριακή (16/2) δεν πρόκειται να γίνει ο τελικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα